Gél lakk csodák 3 lépésben

3step gél lakk akciók és ötletek a hétvégi szépítkezéshez

A hétköznapokon és hétvégén is pihentető, frissítő szabadidős tevékenység lehet a bőrápolás, a szépítkezés. Egy egészséges, relaxáló tevékenység az egész hétvégét tartalmasabbá, élvezhetőbbé teszi, segít megszabadulni a felesleges gondolatoktól és az értékes, érdekes pillanatokra terelni a figyelmed. A kreatívkodás, akár apró és folyamatos mozdulatokkal egybekötött fókuszálás, akár a hivatásszerű manikűr-pedikűr elkészítése is segít a vegetatív idegrendszernek, hogy éjszaka pihentetőbb legyen az alvásod. Egy jó alvásnál pedig kevés szuperebb dolog létezik a világon!

Most a hétvégi akciónk keretein belül a 3step gél lakkokat ajánljuk figyelmedbe. Egy igényes, tartós gél lakk elkészítéséhez most szintén ezekkel az alapanyagokkal mutatunk megoldásokat, kompozíciókat. Mutatunk klasszikus megoldásokat, téli-tél végi árnyalatokat, trendi mintákat is!


 

Hogyan használ a 3step gél lakkokat?

A Moonbasa 3step gél lakk kollekciója egy igazán tartós és lenyűgöző színhatással rendelkező termékcsoport. Krémes állagú, és éppen ezért könnyen, mégis pontosan felvihető a natúr körmökre, vagy az altalunk is javasolt módon a leoldható bonderre. A termék használatának lépéseit egyébként a leírásokban megtalálod. Ha futólag is, profi módjára, azért érdemes átnézned ezeket, főleg ha új alapanyaghoz nyúlsz, vagy ha még az első szárnypróbálkozásaidat teszed a gél lakkozás világában.


 

Mi a különbség a one step és a 3Step között?

Egyébként, ha kezdő vagy a területen, akkor különösképpen ajánljuk a 3step gél lakkokat, mert így már a legelején sikerélménnyel gazdagodhatsz, ha követed a lépéseket. Miért? Mert itt 2 javítási lehetőséged is adódik, ha a lakk egyenletes eloszlatása esetleg nem sikerülne elsőre. A one step lakkoknál ez már egy rétegben is elérhető, különösen, ha egy leheletnyi színréteg, laza csillogás a cél.

Egyébként ezek is nagyon tartósak tudnak lenni, de a kidolgozás kevésbé masszív, kevésbé sűrű. Tehát, valójában mindkettő egy külön technikát, egy külön stílust képvisel. A 3step esetében inkább az erőteljes színek, sűrű csillámok és összességében egy masszívabb fedés jellemző. Az UV-lámpákat, ecseteket, és lényegében szinte bármilyen kiegészítőt megtalálsz nálunk, ami a szalonminőség eléréséhez szükséges.


 

Az egyszínű lakkozás fellegvára

Ha egyetlen színt, egyetlen erős, karakteres, stabil fedést és egyeduralmat képviselő árnyalatot szeretnél felvinni, akkor nem kérdés, hogy megéri a 3step lakkokkal dolgozni! A Klasszikus egyszínű lakkok mindig is népszerűek voltak, és a téli szezonban is egyénenként változik, de szinte mindenkinek megvan az az 1-2 kedvenc színe, amit önmagában, mindenféle díszítés nélkül szeretne viselni. Ha egy-egy strassz, vagy kő is kerül a csodás alapra, az is remekül beilleszthető a 3step vastagabb rétegeibe.


 

Trendi színválogatás

Korábban beszéltünk róla, hogy a középszürke és a világosabb sárgák lettek az év trendszínei. Ez persze nem jelenti azt, hogy ezek bárkinek bejönnek, vagy például a körmein szívesen viselné őket. A szürkékhez mondjuk feltétlenül érdemes megjegyezni, hogy nagyon trendinek és stílusosnak számítanak a divatipar, vagy a lakberendezés számos területén jelenleg. Másrészt egy-egy fényesebb, ezüstösebb, vagy épp barnásabb, zöldesebb, rózsaszínesebb árnyalatuk önmagában is az outfited éke lehet.

Időtlen és szívmelengető kompozíciók

Arra kell csak odafigyelni, hogy megfelelően társítsd más színekkel, hiszen a borongósabb szürkék óvatlan társítása sápadt, tompa, akár szomorú hangulatot eredményezhet. Bátran használhatsz azonban a rosszidő margójára egy energikus, sárgás, narancsos, vagy épp dögös bordó, élénk lazac, mangó vagy okker kompozíciót. A ruháiddal, sminkeddel kombinálva szívmelengető, ízléses szettek kerülhetnek napvilágra.

Hűvösebb, elegáns színek

A klasszikus hideg színeket is választhatod, ha te éppen a kinti időjárást szeretnéd leképezni a megjelenésedben. Világosabb, halványabb kékek, zöldek, sárgák, szürkéslilák, ezüst és metálos fények például. A mintás körmöknél kipróbálhatod a minimalista alapelvet, miszerint egy, vagy két alapszín és egyetlen háttérben megbúvó kiegészítő szín szerepeljen az összeállításban.

Jó szórakozást és kellemes pihenést kívánunk!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}