Színkavalkád a gél lakkok világában

Ma már annyiféle szín, árnyalat és kiegészítő létezik a gél lakkok kínálatában, hogy játszva varázsolhatsz színkavalkádot a manikűr, pedikűr során a körmeidre. A csábító lehetőségek tárháza sokszor zavarbaejtően széles választékot eredményez és szinte képtelenek vagyunk eldönteni, mi legyen a következő gyönyörűség, amit magunknak is elkészíthetünk.

Most összeszedtünk néhány színt és a jelentésüket, melyekről a feng shuitól kezdve, a horoszkópokon át, egészen a viráglexikonokig millió helyről értesülhetünk, és szabadon eldönthetjük azt is, hogy nekünk személyesen melyik mit jelent. Neked mik a kedvenc körömszíneid?

 

Zöld és a harmónia

A zöld szín a körmökön is remekül mutat és előszeretettel viselik általában azok, akiknek fontos a természetközeliség, imádja a növényeket, a fákat, a lombokon megcsillanó napfényt, és legszívesebben egy rezervátumban élné a mindennapjait. Érdemes már, maximum 3 természetközeli színnel variálni, hiszen egy virágzó mezőn, vagy kertben sem önmagukban tűnnek fel.

Remekül mutatnak fehérrel, sárgával, szürkés árnyalatokkal, kékekkel, vagy világosabb zöldek esetén rózsaszínes, romantikus árnyalatokkal is. Válassz egy növényt, egy gyönyörű tájképet, és engedd szabadjára a fantáziád a zöldek tengerében!
 

Kékek a család és egészség jegyében

 

A kékek a tengerek, az égbolt, a csordogáló patakok, a légies bárányfelhők között felbukkanó árnyalatok igazán divatosak idén. 2020 ugyanis a klasszikus kék éve a körmös birodalmakban. Ezért, ha egyébként is szívesen viseled, még egy ok arra, hogy kipróbáld, vagy feldobd valami újjal!

Gondolkodást, melankóliát, de ugyanakkor kiegyensúlyozottságot és lelki mélységeket is takar ez a harmóniára törekvő szín. A sárga és a zöld keverékeként millió és egy változata keverhető ki, amit mostmár a gél lakkok választékában is megtalálsz! Sosem megy ki a divatból a matrózcsíkos, a pirossal és fehérrel kombinált tengerész kombók. A téli szezonban a hópelyhek, a zúzmara stílusos alapszínei között is gyakran megjelenik, tavasszal pedig a babakék, a fényes, csillogó kékek, vagy épp a lilás árnyalatok között érdemes nézelődni.

 

Piros és narancs a Duracell nyusziknak

A harciasabb, vagányabb, klasszikusan nőies vörösek, bordók, pirosak mellett egy remek körömszín lehet a narancsszín, mely vidám, energikus, csupa élet gazdára utal! Nem csak a strandon, vagy a buliban, hanem egy letisztult, minőségi manikűr esetében a munkahelyen is nyugodtan viselheted, hiszen a körmök színei egy kicsit eltérnek az öltözködés és a szigorúbb közegek öltözködési trendjeitől.

 

A termékenységet, az alkotói készségeket, de akár a jókedvet, a kicsattanó lendületet is szimbolizálhatják ezek az árnyalatok. Világos és sötétebb tónusú bőrhöz is jól passzolnak, illetve elérhetők matt és fényesebb kivitelben is. Egy ilyen erős szín mellé nem feltétlenül illenek az erős díszítések, önmagukban is megállják a helyüket.

 

Tavaszi színkavalkád mindenkinek!

 

A tavasz igazi mestere a finom és ütős színek variálásának. Mostanában elég, ha az ablakon kinézve ötletet merítesz a természetből és megfested magadnak az orgona liláját, a hóvirág finom szirmait! A mandulafa virágzását, vagy a nyíló nárciszokat figyelve elkerülhetetlen, hogy a körmök terén is költői magasságokba emelkedj. És ami nagyon szuper, hogy nálunk minden szükséges kiegészítőt megtalálsz ehhez a tervedhez!

 

Gyönyörű tavaszt kívánunk!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}