Hogyan készül a baby boomer manikűr Moonbasa gél lakkal?

A baby boomer stílusú műköröm és lakkozás igazán felkapottá vált az elmúlt időben. Ha a nevéről nem is hallottál még, egy-egy kép alapján biztosan ráismersz. Ha neked is tetszik, akkor eláruljuk, hogy nem ördöngösség elkészíteni.

A profi körmösök persze előnyben vannak, de ha saját magad készítenéd, akkor sem kell tartanod tőle. Jóval egyszerűbben kivitelezhető ugyanis, mint egy francia manikűr, (külföldön általában ombre french manikűrként emlegetik) és a kézügyességedre sem kerül akkora hangsúly, így a hibalehetőség is kevesebb. A végeredmény egy fiatalos, bájos, ápolt és tartós manikűr. Nézzük meg, hogyan készítheted el a Moonbasa gél lakkok segítségével.

Hogyan kéne kinéznie, hányféle típusa létezik?

A baby boomer stílus alapvetőn a rózsaszínesből kifehéredő, a természetes köröm színeit utánzó árnyalatokból épül fel átmenetekben. Az átmenetek lehetnek erősebbek, halványabbak, a határvonaluk lehet ovális, vagy akár háromszögletű, négyszögletű is. Ha alaposan összedolgozod a színeket a határvonalakon, akkor a határvonal típusa csak a fénytörésben mutatkozik meg.


Milyen színek között keresgéljek?

Leggyakrabban nude és pasztellszínekben látjuk, azonban senki sem tiltja meg, hogy akár más színekkel is kísérletezz. Egy kicsit lilásabb, kékesebb, napsárgább, vagy épp zöldesebb alap is remekül világosítható a köröm végek felé, és hasonlóan letisztult, ápolt hatást érhetsz el. Ha biztosra akarsz menni, válaszd a baby boomer 3step, vagy ONE step gél lakk csomagjainkat és máris nekiláthatsz a mókának!

Az extrém erős színekkel is működhet, azonban itt érdemes a végeket csak pár árnyalattal világosítani, nem egy kontrasztos fehérig világosítani, mert akár kopott, lepergett köröm hatását is keltheti, ezt pedig valószínűleg te is szeretnéd elkerülni.

Hogyan csináljam?

Szerencsére a termékeink alatt mind a három lépéses és mind az egylépéses baby boomer szettnél megtalálod a folyamatleírást lépésről-lépésre. Ha más színekben, saját magad által összeválogatott árnyalatokban gondolkodsz, akkor ugyanígy kell eljárnod. Az előző lakk maradéktalan eltávolítása, fertőtlenítés után bele is kezdhetsz az új kedvenced elkészítésébe.

Az előkészítés (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást), Nail prepes zsírtalanítás és lehetőleg a leoldható bonder felvitele és UV-s szárítása után jöhet is az első réteg gél lakk. A gél lakkot minden rétegben határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel. Ne legyen levegős, ne érintkezzen a bőrrel. Ha mégis érintkezik, akkor kötés előtt narancspálca segítségével távolítsd el. Mindig várd meg a javasolt száradási időket.


Jöhet az átmenet és az utolsó simítások!  

Maga a kifehéredő, világosodó körömvég az alapszín felvitele és alapos szárítása után következik. Ehhez célszerű egy szivacsot és egy alátétet előkészítened. Az alátétre kenj egy kevés fehér, vagy más világos lakkot és egy puha szivaccsal óvatosan végy fel belőle egy keveset és ütögesd le bőven. Arra figyelj, hogy előtte meggyőződj arról, hogy a szivacs szöszmentes!

Majd kezdd el a körmeid legvégétől a kívánt magasságig felvinni óvatos, tapogató mozdulatokkal. Erre jöhet egy fényréteg, ha szeretnéd, és már kész is vagy! A gél lakkot nem kell fixálni, csak abban az esetben, ha körömnyomdával szeretnél rá nyomdázni. Végezetül, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed a két réteg gél lakkot vond be egy réteg Fixálásmentes, leoldható fényzselével. A fényzselé se érintkezzen a bőrrel.

A Moonbasanails 3step és ONEstep gél lakkok segítségével olyan elképesztően szép, csillogó és nem utolsó sorban tartós körömdíszítéseket varázsolhatsz magadnak, amelyek biztosan hamar a szívedhez fognak nőni és egy életre elfelejtheted a körömlakkok okozta sok kellemetlenséget.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}