Vidám tavaszi körömdíszítés

Vidám tavaszi körömdíszítési tippel készültünk most neked, amivel különleges, matt felületet alakíthatsz ki tavaszi körömdíszítésedhez. Ráadásul tavasszal a halvány pasztell árnyalatok kerülnek domináns szerepbe, de azért a csillogásról sem kell teljesen lemondani.
Ha még nem próbáltad, akkor azért, ha már próbáltad, akkor pontosan tudod, hogy azért javasoljuk most a Matt fedő zselé használatát, mert tavasszal még jobban ki tudod hangsúlyozni és még jobban ki tudod emelni a pasztell színek eme friss, üdítő árnyalatait.

Ráadásul a Matt fedő zselék birtokolják azon előnyös tulajdonságokat, amiket már a Moonbasanails Fényzseléknél megszokhattál: tartósság, kopásállóság és nem sárgul be több hét után sem.Vidám tavaszi körömdíszítés – lépésről lépésre

  1. Első lépésként készítsd elő körmeid megfelelően és alaposan. Bőrfeloltás és kaparás után Buffer segítségével enyhén bolyhozd fel a körömlemezed felszínét. Ezután Portalanító kefe segítségével alaposan portalaníts.
  2. Az előkészítés legfontosabb fázisát, a Nail prep használatát ne hagyd el! Ez a víztiszta, áttetsző folyadék az, ami segít neked abban, hogy a körömlemez megfelelően fertőtlenítve és zsírtalanítva legyen. Így a körömdíszítésed is tartósabb lehet.
  3. Mivel mostani körömdíszítésünknél Moonbasanails ONE step géllakkokat használtunk, így a Bonder használata most elhagyható, erre nem lesz szükség. A videóban a #170-es és a #172-es ONE step géllakkokat használtuk fel. A ONE step géllakkok nagy előnye, hogy rendkívül jó a fedőképességük, így akár már 1 rétegben is remek fedés érhető el. 3-2-es festési technikát alkalmazva a gyűrűs- és a középső ujjakat rózsaszínre, míg a többit kékre festjük. Ezt a réteget természetesen UV lámpád fénye alatt köttesd meg. Bátran használhatsz UV LED lámpákat is, hiszen valamennyi Moonbasanails géllakk UV LED lámpa kompatibilis. Ráadásul ezekkel a lámpákkal rengeteg időt is megspórolhatsz, mivel a kötési idő rétegenként csupán 30 másodperc!
  4. Készítsd elő a MIX strasszköveket. A körömhossznak megfelelően válogass össze, vegyes méretben és színben köveket. A rövidebb körömhosszal rendelkezők apróbb méretű kövekkel próbálkozhatnak, a hosszabb vagy épített körömmel rendelkezők kísérletezhetnek nagyobb méretű „drágakő” berakással. A videóban a #301-es MIX strasszkövet láthatod, hogy abból használtunk fel párat.
  5. A köveket Strasszkőfelszedő ceruza (apróbb szemek), vagy csipesz segítségével (közepes és nagyobb szemek) tudod felhelyezni a korábban egy vékony réteg Matt fedő zselével lekent körömlemez felszínére. Mi csak a gyűrűsujjat terveztük strasszok berakásával, de bátran kísérletezhetsz több ujjal is, ha úgy szeretnéd. A Matt fedő zselébe is ugyanúgy kell belehelyezni a strasszköveket, mint a hagyományos Moonbasanails Fényzselékbe, hiszen ez a fedő zselé is ugyanolyan tartós és kiváló.
  6. Miután minden kövecske a helyére került, jöhet a több ujj Matt fedő zselével történő lekenése. Figyelj arra, hogy a fedő zselé réteg ne legyen túl vastag. Itt is igaz a „kevesebb, több” – elve. Ne felejtsd el a Fedő zselét is megköttetni.


Gratulálunk, sikerült elkészíteni igazi pasztelles körömdíszítésed, amivel igazán vidám tavaszi körömdíszítésre tettél szert. Reméljük, sikerült új ötleteket adni és ha nem is pontosan ezt a körömdíszítést, de ebből merítve újabb inspirációkra tettél szert.

A videóban látható valamennyi hozzávalót be tudod szerezni

a Moonbasanails.hu webáruházból! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}