A legmesésebb körömdíszítés: Unikornis körömdíszítés

Unikornis körömdíszítés - mert mindenkiben ott rejlik egy kisgyermek! Most egy igazán "ereszd el a hajamat" stílusú körömdíszítési tippel készültünk. Az unikornis körmöket pedig bátran választhatod alkalmi és hétköznapi viseletnek is. Csak rajtad áll, hogy mennyire tudod elengedni fantáziád.
Napjainkban a bájos és szeretnivaló kis egyszarvúk mondhatni reneszánszukat élik. Ami valljuk be sokunknak még így felnőttfejjel is továbbra is nagy-nagy kedvence maradt. Egy igazán csajos és bájos kis mesebeli lény, ami a mitológiai vonatkozásában is rendkívüli és nagyon ritka jelenség.Mit szólnál hozzá, ha most egy olyan körömdíszítéssel rukkolnánk elő, amivel hódolhatnál unikornis imádatodnak és olyan díszítési megoldást nyújtanánk, amivel te is viszonylag könnyedén csodás megjelenést kölcsönözhetnél legújabb körömdíszítésednek?

Ha te is benne vagy, akkor vágjunk is bele!

Varázslatos és mesés körmök: az unikornis körömdíszítés lépésről lépésre
 1. Készítsd elő körmeid. Vágd formára, reszeld majd bufferrel bolyhozd fel a körömfelszínt. Az unikornis körömdíszítésnél fontos, hogy mandulaformára vagy stiletto formára reszeld vagy építsd meg körmeid! Ez azért fontos, mert a szarvacska csak ezeken a körömformákun tud a legjobban érvényesülni. Ha rövidebb a természetes körömlemezed, akkor mindenképp válassz olyan műköröm alapanyagot, amivel a fent említett körömformákat meg tudod kellő hosszban valósítani.
 2. Ne felejtkezz meg az előkészítő folyadék, a Nail prep használatáról sem.
 3. Jöhet az alapszín, ami nem más, mint a fehér. Egy, esetleg két vékony rétegben vigyél fel fehér ONE step géllakkot. Mivel a Moonbasanails ONE step géllakkok Bonder nélkül is kiválóan megtapadnak, így azt most elhagyhatjuk.
 4. Köttesd meg a fehér ONE step géllakk réteget UV lámpád vagy UV LED lámpád fénye alatt. Mindig ügyelj arra, hogy lámpád teljesítményének és típusának megfelelő kötési időt használj.
 5. Az unikornis körömdíszítésnél a középső ujjra készítjük el a szarvacskát. Ezt vékony Díszítő ecset (legalább #000-ás) ecset segítségével, szintén fehér ONE step géllakkal húzz vékony átlós csíkokat, majd köttesd meg UV lámpád fénye alatt. Ezt a lépést ismételd meg legalább még kétszer.
 6. Most jöjjön egy kis varázspor! Chameleon pigmentpor #07-el vond be a középső ujj teljes felületét. Használhatsz szemhéjfesték applikátort is, pigmentpor ecsetet de akár az ujjbegyedet is. Gondosan és alaposan kend be mindenhol. A többi ujjadra használd s #10-es Chameleon pigment port.
 7. Portalanító keféd segítségével óvatosan távolítsd el a fölösleges pigment por maradványokat az ujjaidról.
 8. Jöjjön egy kis extra csillogás! Vigyél fel egy vékony átlátszó Építő zselé réteget, vagy használj bátran Fixálásmentes, leoldható fényzselét.
 9. Mielőtt még a felvitt alapanyagot megköttetnéd UV lámpád fénye alatt, szórj bele némi flitterport. Mi az FL-23-as kódú flitterport használtuk. Ezeket a körömlemezek végeire szórd. Bátran használj többet, ha úgy ítéled meg, hogy szükséges. (Flitterből sosem lehet túl sokat használni!)
 10. Válogass össze különböző méretű és színű MIX strasszköveket. Mi a #305-ös verzióból szemezgettünk párat, amit még köttetés előtt helyeztünk fel a körömlemezre.
 11. Majd a szarvacskát is (ami a középsőujj) vond be egy vékony réteg fényzselével.
 12. Most már megköttetheted ezt a réteget is UV lámpád fénye alatt.
 
És elkészült! Csodás és igazán mesebeli Unikornis körömdíszítésed kész arra, hogy meghódítsátok a világot és begyűjtsétek a barátnők elismerő bókjait.
 
Reméljük, ezúttal is sikerült néhány gondolatot ébresztenünk és inspirációt adunk legújabb körömdíszítésedhez. Ne feledd, mindig kíváncsian és érdeklődve várjuk a munkáidat, amelyekért cserébe jutalompontokat osztogatunk, hogy még olcsóbban tudj vásárolni nálunk!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}