Termék kategóriák

Chameleon pigment por

Szeretnéd, ha körömdíszítésed egy új effektet kapna? Ha meglepő, új formákat öltene legújabb manikűröd? Akkor válaszd a változatos chameleon pigment port! Változatos, színes és feltűnő. Ez mind elmondható lesz körmeidről, ha a chameleon hatást választod.

A Chameleon pigment por használata

  1. Készítsd elő körmeid a körömdíszítéshez a szokásos módon. (Alapos kézmosás, fertőtlenítés, formára reszelés, vágás)
  2. Készítsd el gél lakkos körömdíszítésed alapját egy pasztell színárnyalat megválasztása segítségével. (Pl.: A fekete gél lakkal erőteljesebb és sötétebb tónus érhető el, a fehér gél lakkal világosabb árnyalat érhető el.)
  3. A gél lakk réteget köttetsd meg UV lámpa fénye alatt. Miután megkötött, vigyél fel egy réteg fixálásmentes fényzselét. Ezt kb. 1 percig köttess hagyományos UV lámpa fénye alatt. UV LED lámpa esetében elég csak 10 másodperc is. Az enyhény még ragacsos fényzselébe bőven dolgozd bele választott Chameleon pigment porod szilikonos Pigment por ecseted segítségével.
    Tartsd az ecsetet lapjával merőlegesen a körömlemezre és körkörös mozdulatokkal tudod a legjobb hatást elérni. Bátran használd a Chameleon pigment port. Ha kevés porral dolgozol, az ecset felszedheti a már eldolgozott réteget.
  4. Miután tökéletes fedést értél el, puhaszőrű ecsettel távolítsd el a felesleget. (Ez akár lehet egy tiszta, nagyfejű smink ecset is)
  5. Vigyél fel egy réteg fixálásmentes fényzselé réteget, majd hagyd UV lámpád fénye alatt megköttetni.

A Chameleon pigment porokkal különlegesen csillogó hatás érhető el és körömdíszítésed extra csillogásra tehet szert ezáltal.