Évvégi hajrá és csomagfeladás 2021 év végén

Már csak alig pár hét maradt ebből az évből és éppen ezért most szeretnénk néhány fontos információt megosztani veletek, hogy a karácsonyi és szilveszteri körömdíszítéseitek elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kellékek még időben megérkezhessenek.
Hogy biztosan ott legyen a fa alatt…

Amennyiben azt szeretnéd, hogy megrendelésed, amelyben olyan termékek vannak, amelyeket ajándékba szánsz valakinek és karácsonyra mindenképp megérkezzen rendelésed teljesítését legkésőbb december 21., kedd 12 óra előtt add le. Ez az a határidő ugyanis, amit még a futárszolgálatok tudnak vállalni, hogy a raktárunkból elindított csomagokat karácsony előtt kikézbesítik. Sajnos ezen időpont után beérkező megrendelésekért nem tudunk vállalni 100%-os garanciát, hogy Szentestére ott lesz a csomagod.

Minden december 21., kedd délutántól beérkező csomagot megpróbálunk karácsony és szilveszter közti rövidke idő alatt feladni, így azok még lehet, hogy idén, de biztosabban az új év első napjaiban fognak megérkezni.
 

Annyit már most biztosan megígérhetünk, hogy a karácsonykor és az addig beérkező megrendeléseket raktárkészletünktől függően december 28-én, hétfőn megpróbáljuk feladni a választott futárszolgálatok mindegyikével. Érdemes figyelni az SMS-eket és az e-mail-eket, mert a futárszolgálatok mindkét vagy legalább az egyik formában biztosan keresni fognak és tájékoztatnak a feladott csomagod várható érkezéséről.

Összefoglalva tehát így néz ki:

December 1. – december 10.: minden a megszokott módon zajlik.
December 11.: szombati munkanap, így ezen a napon is feladunk csomagot és a futáros is kézbesítenek.
December 13. – december 17.: minden a megszokott módon zajlik.
December 21. kora délelőttig: utolsó esély, hogy csomagod még a karácsonyfa alá biztosan megérkezhessen.
December 23. – december 27.: nem adunk át csomagot a futárszolgálatoknak.
December 28.: raktárkészletünk függvényében igyekszünk minden eddig beérkezett megrendelést átadni a futárszolgálatnak.
December 29. – január 2.: nem adunk át csomagot a futárszolgálatoknak.
2022. január 3.: ettől a naptól ismét minden a megszokott módon zajlik.A beérkezett rendeléseket időrendben dolgozzuk fel és adjuk át a futárnak.

Honnan tudhatod, hogy csomagod éppen hol tart és várhatóan mikor érkezik?

Igyekszünk mindig a lehető legteljesebb és legpontosabb tájékoztatást nyújtani valamennyi megrendelőnk számára éppen ezért a megrendelésed postázásakor kapsz rendszerünktől egy a megrendelésedben megadott e-mail címre egy levelet, amiben megtalálod a nyomkövető oldalad linkjét, ahol részletes tájékoztatást kapsz csomagod állapotáról és tartózkodásáról.

Amennyiben futárszolgálatot választottál csomagod kézbesítőjének, úgy SMS-ben is értesítenek (amennyiben megadtad a megrendelésnél mobilszámod) a csomagod várható érkezéséről. Sőt, a GLS futárszolgálat esetében a szállító futár mobilszáma is elküldésre kerül, akivel így fel tudod venni a kapcsolatot, ha szükséges és tudsz vele is egyeztetni a csomag átvételéről. A gls futár nem hív, hogy mikor érkezik a csomagod, csak sms-ben és emailben tájékoztat 3 órás szűkítésben a kiszállításról.

Kérdések mardosnak és szeretnéd feltenni azokat, de nem tudod, hogy mikor és kinek lehet?

Telefonos ügyfélszolgálatunk elérhetősége az évvégi ünnepek alatt:
December 22.-én és előtt a megszokott időrendben 8:00-16:00 között érhetsz el minket.
December 22. - január 2. között: csak e-mail-ben érhetsz el minket!
Január 3-től: a megszokott 8:00-16:30 között érhetsz el minket.

Az évvégi időszakban az e-mail-ben történő megkeresésekre pedig igyekszünk mindenkinek választ adni, de pár nap türelmet azért szeretnénk kérni a levelek feldolgozásához.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}