Milyen előnyös tulajdonságai vannak egy modern UV-LED lámpának?

Akár kezdő manikűrös vagy, akár profi vagy már ezen a téren, és akár ez a munkád, akár csak hobbiból készítesz körmöket, egy valamire biztosan szükséged van: egy profi műkörmös lámpára! Szerencséra a Moonbasanails kínálatában ebből is többfélét találsz, most viszont élünk a lehetőséggel és a 36 W-os, fehér, nyomógombos LED nail lámpát vizsgáljuk meg tüzetesebben. Ismerd meg e remek lámpa előnyeit!

Mit kell tudni a műkörmös lámpákról?

Bizonyára tisztában vagy vele, hogy mire kell figyelni a körmöslámpa kiválasztása kapcsán, de azért nem árt átismételni a dolgokat. Alapvetően azt érdemes tudni, hogy háromféle lámpa létezik és a lakkok megkötésére használjuk őket.

A hagyományos UV-lámpa sokáig egyeduralkodó volt, mígnem megjelentek a piacon a LED-lámpák. Mindkettő mellett szólnak érvek és ellenérvek egyaránt. Bár a LED-lámpák gyorsabb kötést ígérnek és energiatakarékosabbak, hátrányuk, hogy nem minden lakkhoz használhatók és kicsivel drágábbak is.

Nem olyan régen azonban megjelentek a két típus előnyös tulajdonságait egyesítő lámpák, melyeket minden lakkhoz bátran lehet használni. Ilyen a 36 W-os, fehér, nyomógombos LED nail lámpa is, melyről részletesebben olvashattok.
 

A fehér, nyomógombos UV-LED lámpa jellemzői

Az első, ami feltűnik rajta, az a modern, letisztult design, az elegáns, mégis divatos kinézet. A fehér szín eleve tisztaságot sugall, de a félköralakú lámpatest is a letisztultságot képviseli. A boltív alatt kényelmesen elfér a kéz, nem kell attól tartani, hogy bármihez is hozzáér a lakk. Az íves kialakításnak köszönhetően körmeidet minden irányból éri a fény.

Nagyon praktikus kis tárgy. Nem foglal nagy helyet, súlya is könnyű. Így azonnal hordozhatóvá válik, tehát használhatod otthon és a szalonodban is. Egy adaptert kell csatlakoztatni hozzá, amit a hálózatba kell bedugni. Mikor az adapteren a fény világít, már üzemkész a szerkezet.

Ennek a típusnak a tetején egy nyomógombot találsz, ami a ki-be kapcsolásra szolgál. Kétszeri megnyomásával az időzítést tudod elindítani. A számkijelzős 36 W-os UV-LED lámpa is megtalálható kínálatunkban, ott automatikusan elindul az időzítés, mikor behelyezed alá a kezed.

A nyomógombos műkörmös lámpa belsejében LED-izzók világítanak, ezek időtartama akár 2-3 év is lehet. Kicserélni nem tudod őket, mert ez szakember feladata. A fehér UV-LED lámpa rendkívül energiatakarékos, miközben 36 W-os teljesítményt tud nyújtani, a benne található 18 izzónak köszönhetően.
 

Mitől olyan nagyszerű ez a lámpa?

Röviden: szupererős és szupergyors. Elég 30 másodpercig alatta tartani a kezed, hogy kedvenc géllakkod megkössön. Tökéletesen alkalmas bármely körömlakkhoz, a Moonbasanails építő zselékhez és színes zselékhez is használhatod! Ám a biztos eredmény érdekében azért javasoljuk, hogy 2x60 másodpercig köttesd ezeket a lakkokat!

Amiért még sokan szeretik ezt a lámpát, hogy az oldalán érzékelő szenzorok vannak. Amint beteszed a kezed a boltív alá, világítani kezdenek az izzók, de ha azt érzékelik, hogy kihúztad az ujjaidat, kikapcsolnak.

Hatékonyan tudsz vele dolgozni, csak tartsd be a lámpával kapcsolatos előírásokat! Ne tegyél például más, UV-fényre megkötő alapanyagot a nyílás közelébe, mert azok elkezdhetnek megkötni a tégelyben rövid idejű fény hatására is. Az is fontos, hogy senki szemébe ne világíts a lámpával, mert az erős UV-fény károsíthatja a retinát. Tartsd mindig tisztán a gépet és ha kell, naponta többször is töröld át a lámpabelsőt is.
 

Kezdőknek is ajánljuk!

Ez az a műkörmös lámpa, amelyet kezdők is bátran használhatnak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a gép helyet kapott egyik géllakk induló szettünkben. Az összeállított csomagban minden szükséges eszközt megtalálsz, amire egy kezdő műkörmösnek szüksége lehet. Többek között bondert, fényzselét, narancsfa pálcát, buffert, íves reszelőt, Moonbasanails nail prepet és géllakkleoldó folyadékot is.
 

A lámpára 12 hónap garanciát vállalunk. Akár az induló szettel együtt kéred, akár önállóan, ingyenes kiszállítással kapod meg. Csak kattints a kis kosár ikonra és pár napon belül már használhatod is varázslatos körmeid készítéséhez!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}