Termék kategóriák

Fehér LED nail lámpa nyomógombos 36W

Spórolj időt és enegergiát UV LED lámpáddal! Géllakkos körömdíszítésed és épített zselés műkörmöd is rendkívül rövid idő alatt megköt a legújabb UV LED lámpád fénye alatt.

 • Fehér LED nail lámpa nyomógombos 36W
 • LED nail lámpa nyomógombos 36W Fehér
 • LED nail lámpa nyomógombos 36W Fehér
Kiszerelés:
36W
Szín:
Fehér

RRP: 11 980 Ft Ár: 11 980 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Fehér LED nail lámpa nyomógombos 36W bemutatása

Lépj egy következő fokozatra a körömdíszítésben! Spórolj időt és energiát géllakkos körömdíszítésed elkészítésével a legújabb LED technológia segítségével. A LED lámpák hihetlen nagy előnye a hagyományos UV lámpákkal szemben, hogy nem csak energiát tudsz velük megspórolni, de rendkívül drasztikusan lerövidül az UV fényre kötő géllakkok kötési ideje.

Felejtsd el a hosszadalmas körömdíszítést és szánj több időt önmagadra!

Fehér LED lámpa előnyei

Rendkívül praktikus, kis helyen is elfér

Jelentősen kevesebb energiát használ

Rendkívül gyors kötési idő

Nem kell a csőcserével bajlódnod

Több funkciós időzítővel van ellátva
 

Hogyan használd a LED lámpád?

A praktikusságban rejlik a legnagyobb vonzereje a LED lámpáknak. Bárki, bármikor, szinte bárhol könnyedén használni tudja a lámpát. Nem igényel nagy helyet és nagy erőforrást sem. De azért arra figyelj, hogy tiszta és rendezett környezetben használd a készüléket, gyerekektől távol.

Csatlakoztasd a készülékkel kapott hálózati tápegységet a lámpatesthez.
A tápegységet ne felejtsd el a hálózati dugaljba dugni! ;)

Helyezd a kívánt kezed a lámpa boltíve alá. A készülék tetején egy gombot fogsz találni. Az ON/OFF gomb a készülék be- és kikapcsolására szolgál, illetve az időzítő funkció kiválasztására. A gomb ismételt nyomásával lehet az időzítést a kívánt állásra kapcsolni. A készülék oldalán érzékelő szenzorok is találhatóak, amelyek a készülék készenléti állapotában érzékeli a kezed, amint bele helyezed. Ha kihúzod a lámpa kikapcsol.

Miután a kívánt kötési idő letelt a LED lámpád automatikusan kikapcsol, ekkor kiveheted a kezed és dolgozhatsz tovább vagy behelyezheted a következő kötésre váró körmöket.

Ez a LED lámpa képes a Moonbasanails építő zseléket és színes zseléket is egyaránt megkötni! A biztos eredmény/kötés érdekében javasoljuk 2x60 másodpercig köttesd ezeket az anyagokat!

FONTOS! A LED lámpa fénytestei erős fénnyel világítanak, így tilos a közvetlen szembe világítani vele! Érdemes az UV fényre kötő alapanyagaidat is a lámpa nyílásától kellő távolságra tartanod, hiszen azok akár rövididejű fény hatására is elkezhetenek a tégelyben kötni.

Fehér LED nail lámpa nyomógombos 36W jellemzői

Teljesítmény:
36W

Feszültség:
5-12V

 

Méretek:
210mm (Szé) x 120mm (Ma) x 80mm (Mé)

Szín:
Fehér

Garancia:
12 hónap

 

 

 

Vásárlói vélemények

 • Petra

  Minden a valóságnak megfelel.

 • Mária

  Csodás színek

 • Mária

  Imádom a termékeket az egyszerű használatuk és minőségük miatt.

 • Ágnes

  Részletes leírások, segítő videók, széles termékskála, többféle kiszerelés.