Hogyan készülj a karácsonyra, ha műkörmös szalonod van?

A téli ünnepkör igazán csodás, és már december elején megkezdődik a ráhangolódás a karácsonyra. Ilyenkor a szalont is ünnepi díszekbe öltöztetjük, és felkészülünk a nagyobb forgalomra.

Neked mint szalontulajdonosnak érdemes már most átgondolnod, mi az, amivel elősegítheted a vendégeid relaxálódását, feltöltődését, és be kell még szerezned a kellékeket is a karácsonyi körömdíszítésekhez. Segítünk számbavenni, mire lesz szükség.


A szalon dekorálása

Amint van egy kis időd, kezdj hozzá a szalon feldíszítéséhez, teremtsd meg az ünnepi hangulatot, hogy aki belép, egyből érezze a nyugalmat és meghittséget. A legtöbben a napi robotból szabadulnak ki egy órácskára, ilyenkor nemcsak azzal csökkentheted a feszültségüket, hogy hagyod őket beszélni, hanem azzal is, hogy nyugalmas, esztétikus környezetet teremtesz.

Használd a szokásos karácsonyi motívumokat, dekorációs kellékeket! Helyezz el fenyőágakat, aggass rájuk gömbdíszeket, fújd be az ablakot műhóval. Használj fényfüzért, tedd hangulatosabbá a szalont!

Rakj a polcokra apróbb angyalszobrocskákat, állíts fel egy kisebb műfenyőt az előtérben, és díszítsd fel ízlésesen! Ha tudsz, gyújts füstölőt vagy illatgyertyát, hogy minél több érzékszervre hathass.

Amennyiben van mód arra, hogy forró csokit, különleges teát vagy finom kapucsínót is készíts, tedd meg, és kínáld meg vendégeidet! De szaloncukrot is tehetsz ki egy tálkába, ilyenkor minden apró figyelmesség nagyon jólesik.

Az ünnep jellemzői színei a piros és az arany, illetve a zöld – ezeket is használd hangsúlyosabban a szokásosnál! Megjelenhet ez a kiegészítőkben, a textileken, de előtérbe helyezheted ezeket a színű géllakkokat is, hogy megakadjon rajtuk a vendég szeme.


 

Szerezz be mindent időben!

Karácsony közeledtével a szokásosnál általában nagyobb a forgalom, hiszen mindenki igyekszik csinosan, elegánsan kinézni. Nem egy helyen ilyenkor tartják az évzáró vacsorákat, vannak, akik wellnesshétvégre mennek a párjukkal, mások csapatépítőre a munkatársakkal, de sokan készülnek a családi látogatásokra, a közös étkezésekre is.

Fontos, hogy nézd át a készleted december elején, miből mi hiányzik. Lehet, hogy a bonder van fogytán? Vagy épp a fényzselé? Ne csak a körömlakkokra, géllakkokra, zselékre figyelj, a kiegészítő termékekre is fordíts gondot.

Különösen lényeges, hogy a körömdíszítéshez meglegyen mindened. Strasszkövek, fóliák, körömmatricák, flitterek, csillámporok – nem tudhatod, mire lesz igénye a vendégeidnek, ezért készülj fel minden eshetőségre!

A paraffinos kézápolást, illetve a pedikűrt is sokan választják ilyenkor, így ehhez is rendeld meg a szükséges eszközöket!
 

Készülj fel a karácsonyi mintákból!

A karácsonyi körömdíszítéseken gyakran visszaköszönnek az ünnep szimbólumai: a hópehely, az angyal, a hóember, a szarvas, a mikulás, a fenyőfa, a gyertya, az ajándékdoboz vagy épp csillag. Mindegyiket rá tudod varázsolni a körmökre? Ha nem tudsz szépen, aprólékosan rajzolni, akkor a körömmatrica és a körömnyomda lehet a segítségedre: nézd meg kínálatunk akril hatású matricáit!

Érdemes gyakorolni a motívumok elkészítését, szerezz be ehhez bemutató tipeket és margarétákat. Ezekből is többfélét találsz webáruházunkban.

Inspirációként keress fotókat, videókat a neten, sőt még az oldalunkon található képgalériában is szétnézhetsz! Bizonyára jól ismered a vendégeidet, így van elképzelésed arról, kinek melyik díszítés fog majd tetszeni. Egy bohókásabb manikűr Rudolf mintákkal? Vagy egy szolidabb változat hópelyhekkel? Netán valamilyen extravagáns változat, ahol inkább a kék szín dominál? Minden évben változik a divat, légy tehát up date e tekintetben is!
 

Magaddal is törődj!

Persze nem szabad hagynod, hogy az év végi hajsza kikészítsen. Csak annyi vendéget vállalj, amennyit kényelmesen ki tudsz szolgálni. A feltöltődés neked is jár, készülj fel lélekben is az ünnepekre!

Hallgass megnyugtató zenéket napközben, beszélgess sokat az emberekkel, otthon pedig kapcsolódj ki oly módon, ahogy az számodra megfelelő. Kuckózz be, olvass, nézz tévét, vagy igyál egy forralt bort az adventi vásárban a barátokkal, és érezd jól magad!

Ha kérdéseid vannak a termékeinkről, tedd fel nekünk bátran, elérhetőségeinken állunk rendelkezésedre!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}