Termék kategóriák

Mirror Leoldható Fixálásmentes Fényzselé 14ml #05

A leoldható, fixálásmentes fényzselével egyszerűen és hatékonyan erősítheted és ragyogóvá teheted körömdíszítésed. A tartós fényhatású eredmény, mely kopásálló és sárgulásmentes, hosszú ideig megőrzi fényességét. A Mirror fényzselé extra erős formulája még ellenállóbbá teszi a körömdíszítésedet, különösen akkor ajánlott, ha nagyobb igénybevételnek van kitéve. A leoldható fényzselé fixálást nem igényel, és ideális választás a lakkzselés műköröm megerősítésére és fedésére. Könnyedén rögzíthetsz benne körömdíszeket is. A vékony rétegben felvitt fényzselé az utolsó simítás a körömdíszítéseden és UV/LED lámpa alatt villámgyorsan megköt.

 • Leoldható Fixálásmentes Fényzselé 14ml #05 Mirror
Kiszerelés:
14ml
Szín:
Mirror
Termék kódja:
#05

RRP: 3 990 Ft Ár: 3 990 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron!

Termék információ

Leoldható Fixálásmentes Fényzselé 14ml

A leoldható fixálásmentes fényzselével tartósabbá, erősebbé és fényesebbé tudod varázsolni a körömdíszítésed. A fényzselé tartós fényű, kopásálló és nem sárgul be. Használat után nem levegősödik és nem repedezik fel.

A Mirror fényzselé extra erős és kemény fényzselé, ami még ellenállóbbá és még tartósabbá varázsolja körömdíszítésed. Ha nagy igénybevételnek van a kezed kitéve és szeretnéd, hogy a körömdíszítésed minél tovább tartson, válaszd bátran a Mirror fényzselét.

A leoldható fényzselét nem kell fixálni. Használhatod lakk zselés műköröm megerősítésére, fedésére. Rögzíthetsz fele körömdíszítéseket, mint például strasstköveket, köröm ékszereket, akril hatású matricákat, és bármilyen körömdíszítést.

A fényzselét az utolsó réteg műköröm alapanyag után vidd föl. Tehát a fényzselé az utolsó rétege a körömdíszítésednek. Egy vékony rétegben vidd föl. A fényzselé műkörmös UV/LED lámpa alatt köt meg.

A fényzselét le tudod oldani a köröm felületéről Géllakk leoldó folyadék segítségével.

Előforduló hibák:
Akkor berepedezhet a fényzselé, ha nagyon vastagon viszed fel, figyelj és csak vékonyan vidd fel a fényzselét. Egyik ok a sárgulásra, ha körömépítés, körömdíszítés közben a munkát félbehagyod, és egyéb anyagokkal érintkezik a félig kész díszítés. Az egyéb anyag lehet dohányzás, főzés.

A fényzselé száraz hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó, gyerekektől elzárva.

vissza a műköröm webáruházba

Vásárlói vélemények

 • Piroska

 • Nóra

  Gyönyörű színek és remek minőség. Tetszenek a kiszerelések.

 • Mercédesz

  Minden rendben volt a csomaggal tetszet nagyon

 • Jenő

  Bőséges választék, gyors kiszállítás és minőségi termékek.