Termék kategóriák

Akril hatású matrica

Fedezd fel a Akril hatású matricák varázslatos világát, és könnyedén készíts tökéletes mintákat felsorakoztató körömdíszítéseket magadnak! Ezekkel a matricákkal szinte gyerekjáték lesz a tökéletes minták elkészítése, és ami még jobb, hogy különösebb kézügyességet sem igényel az elkészítésük! Bátran kezdd el saját körömművészetedet, hiszen a köröm matricák segítségével könnyedén és eredményesen hozhatod létre a lenyűgöző körömmintákat. Búcsút inthetsz a nehézkes és időigényes díszítéseknek, és helyettük egy egyszerű és gyors megoldást alkalmazhatsz, hogy mindig felsorakoztató mintákkal büszkélkedhess. Ne habozz tovább, és szerezd be a köröm matricákat, hogy könnyedén és gyorsan varázsolj tökéletes körömdíszítéseket minden alkalomra! Próbáld ki most, és légy te is a saját körömművészed minden pillanatban!

Hogyan tudod gél lakkos körömdíszítésed feldobni köröm matricával kézügyesség nélkül?

Ha eddig csak álmodtál róla, hogy neked is bár lehetne olyan körömdíszítésed, amelyen csodás minták sorakoznak de nem mertél belekezdeni mert nem volt kézügyességed, akkor ez a hír most mindenképp tetszeni fog! A köröm matricák egy nagyon klassz megoldás lehet és olyan szép mintákat tudsz készíteni velük, hogy csak közelről szúrja ki az avatott szem, hogy az a minta nem is festve, hanem egy matrica. "Jé, pedig azt hittem, hogy azt festve van! De jó!" - mondanák az ismerősök.

A matricák úgy vannak kialakítva, hogy egy csomagban több minta is található, így egy mintából többet is fel tudsz majd használni. A matricák extra vékonyra vannak gyártva, így felhelyezésük után szinte észrevehetetlen lesz a különbség egy kézzel festett minta és a matrica között.

Hogyan díszítsd gél lakkos körömdíszítésed köröm matricák segítségével

  1. Alaposan készítsd elő körmeid formára reszeléssel, portalanítással és megfelelő előkészítő folyadék (pl.: Nail prep) használatával.
  2. Tervezd meg körömdíszítésed és készíts elő minden szükséges alapanyagot és kelléket. A matrica kártyáról vágd ki a kívánt mintákat ollód segítségével. Ügyelj arra, hogy a mintába ne vágj bele.
  3. Készítsd el gél lakkos körömdíszítésed. Az utolsó réteg gél lakk lámpázása után következik az akril matrica felhelyezése. (A lámpázott gél lakk réteget nem szükséges gél fixálóval fixálnod.)
  4. Csipesz segítségével merítsd meg pár másodpercig a kivágott mintád egy kevés vízben majd várj pár másodpercet.
  5. A felázott mintát óvatosan le tudod húzni a hordozó papírról és felhelyezheted a körömre.
  6. Narancsfa pálcád segítségével óvatosan simítsd el a mintát. Ügyelj arra, hogy minden oldala tökéletesen simuljon. Várd meg hogy a minta megszáradjon.
  7. Végül használj egy vékony rétegben fényzselét.
  8. Gratulálunk! Elkészült a legújabb köröm matricás körömdíszítésed!

A köröm matricákat tartsd gyerekektől távol, 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70%-os relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen.