Szállítás és csomagfeladás szombati munkanap áthelyezéskor

Ezen a hétvégén a szombati munkanap áthelyezéskor a csomagszállítás nem a megszokott rendben történik. Csupán csak pár apróságra kell figyelned és akkor pár kellemetlenség azonnal elkerül.

A futárszolgálatok a szombati munkanap áthelyezés miatt ezen a héten szombaton is rendes munkarendben kézbesíti a csomagokat. Így a mostani szombati napon (2022.03.26.-án) is lesz kiszállítás. Ha nem vagy otthon vagy éppen nem tudod átvenni, akkor jelezd a futárnak, hogy hétfőn vagy akár kedden szállítsa ki újra a csomagot, így a meghatározott napon zökkenőmentesen átveheted a csomagod.
 

Csak a csomagautomaták működése zavartalan, abból bármelyik nap és napszakan fel tudod venni a csomagodat.
 

Csomagfeladások és szállítás idők a szombati munkanap áthelyezéskor:

  • 2022. március 25.-én, pénteken feladott csomagokat, szombaton szállítják ki.
  • 2022. március 26.-én, szombaton nem adunk át csomagot a futárnak.
  • 2022. március 28.-ától, hétfőtől a kiszállítás zavartalan, a beérkezett rendeléseket sorrendben dolgozzuk fel.

 

Honnan tudhatod, hogy csomagod éppen hol tart és várhatóan mikor érkezik?

Igyekszünk mindig a lehető legteljesebb és legpontosabb tájékoztatást nyújtani valamennyi megrendelőnk számára éppen ezért a megrendelésed postázásakor kapsz rendszerünktől egy a megrendelésedben megadott e-mail címre egy levelet, amiben megtalálod a nyomkövető oldalad linkjét, ahol részletes tájékoztatást kapsz csomagod állapotáról és tartózkodásáról.

Amennyiben futárszolgálatot választottál csomagod kézbesítőjének, úgy SMS-ben is értesítenek (amennyiben megadtad a megrendelésnél mobilszámod) a csomagod várható érkezéséről. Sőt, a GLS futárszolgálat esetében a szállító futár mobilszáma is elküldésre kerül, akivel így fel tudod venni a kapcsolatot, ha szükséges és tudsz vele is egyeztetni a csomag átvételéről. A gls futár nem hív, hogy mikor érkezik a csomagod, csak sms-ben és emailben tájékoztat 3 órás szűkítésben a kiszállításról.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}