Koktélparadicsom és csirögesárga?

Irány a strand, elő a frizbikkel, nyomás a kertbe!

Te is imádod a jó időt? Mi nagyon! Persze a bőrünkre vigyázni kell, és a koronavírus sem tűnt még el nyomtalanul. Egy kávézóba, koktélbárba azonban nyugodtan leülhetsz egy kerti fotelben barátnőzni, flörtölni, pihenni! Mi alig várjuk, hogy az idő is nyáriasra forduljon, ne csak a naptár oldalai. A gyereknap és a május végi programok után indul a strandszezon és mindenképp jó ötlet egyre több szabadtéri partyt rendezni a barátokkal is!
 

Most a koktélpartyk és a grillezés legforróbb hangulatait megragadva két nagyon energikus színt hoztuk nektek: a vérvörös koktélparadicsom és a kedves kismadár, a sárgaszárnyú kacika ihlette csirögesárga! Nos, ebben a jó időben ideje az állatkertbe, fűvészkertbe is ellátogatni, garantáltan a legszebb színeket gyűjtheted össze ezidőtájt. Nézzük meg mi mindent hozhatsz ki ezekből a meleg, dögös, vagány színekből!


 

Szimplán harsány színek

Egy nagyon erős szín, egy nagyon élénk árnyalat igazán vagány önmagában is. Különösen, ha csillogó, vagy metálos hatásban is gondolkodsz, talán felesleges is túlbonyolítani! Kend fel ezt a rémesen vadító színt mind a 10, de inkább mind a 20 körmödre és gyönyörködj benne a szikrázó napsütésben, de még az árnyékban is, hiszen egy UV zöld, vagy egy erős narancs még a szürkületben is harsány lesz!


Ütős kombinációk

Ha a hónap színeit képzeled el egymás mellett, már az is bőven bemutatja, mire gondolunk az ütős kombinációk alatt. Az első kategóriába eső színeket tetszés szerint felváltva, keverve, fele-fele, vagy minden körmödön más színben is felviheted, hogy egy igazi bulizós, felszabadult összhatást érj el. A home officeban amúgysem kell aggódni a strandszerkó és az extra körmök miatt rosszalló pillantásokra, hiszen most sokan megtehetitek, hogy kizárólag bulizni és kirándulni jártok el otthonról.

És ha már lúd, legyen kövér alapon igazán nincs mit visszafogni magadon egy ilyen szerencsés helyzetben. Készülődj otthon egész nap, uborkapakolást, turbánokat elő! Majd hagy el a házat esténként akár egy díva!


Strandlabda, dinnye, medence!

Ha mintásban gondolkodsz, és a matrózcsíkosból sem találod az igazit, gondolkodj a nyár slágereiben, a tipikus jelképeken, mint a tölcséres fagyi, a vattacukor, a dinnye, a bikini, a fürdőgatya, a színes strandlabda és napernyő, a frizbi és a kutya, vagy épp a csemegekukorica! Válaszd a kedvenced, ne aggódj, nem lőhetsz mellé, és a géllakknál nagy előny, hogy gyakrabban is cserélheted, nem kell hónapokra egyfélét választanod!


Ötletek a hónap színeihez

a koktélparadicsomot talán nem is kell túlmagyarázni, hiszen a pirosas, narancssárgás, fiatalos, élénk pirosas árnyalatokhoz több millió ötlettel áraszt el téged is az internet, de akár a mi videótárunkban, vagy galériánkban is impulzusokra lelhetsz! A vörös, a piros sosem megy ki a divatból és remek alapszín, ami minden évszakban, minden nőnek segítségére lehet. Érdemes megtalálni a kedvenc árnyalatod!
 

A kanárisárga, vagy esetünkben most csörigesárga vagány kombót alkot feketével, naranccsal, zöldekkel, de kékekkel is. Akár az énekesmadarak, akár a papagájok te is összeállíthatod a hódító palettádat. Ugyan az állatvilágban leginkább a hímek színesek, nőként nagy sikert arathatsz a színes és feltűnő színekkel, mint a vörös, a sárga, a neonzöld, vagy épp a pink.
 

Katt a feliratkozásra, hogy te is mindig képben légy a körmözés legújabb trendjeivel!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}