Egy nagyszerű dolog, ami kihúz a pácból: a műköröm ajándékutalvány

Te is jártál már úgy, hogy nem tudtad, mit ajándékozz a legjobb barátnődnek? Egy frappáns szuvenír kellene lányodnak, édesanyádnak? Szeretnél egyedi dologgal kedveskedni egy ismerősödnek, netán épp a körmösödnek? A műköröm ajándékutalvány sok esetben jó választás lehet. Be is mutatjuk az előnyeit!

Mi az a műköröm ajándékutalvány?

Bizonyára te is tudod, hogy a nagyobb áruházak lehetővé teszik ajándékutalványok rendelését is, segítve ezzel a tanácstalan vásárlókat. Ez egy kiváló eljárás, hiszen ezáltal úgy is lehet ajándékot választani valakinek, hogy tulajdonképpen nem ismerjük az illető ízlését, vagy nem is tudjuk, minek örülne igazán.

Sok esetben az okoz még problémát, hogy az adott üzletben, webshopban olyan nagy a kínálat, hogy az ajándékozó nem tud választani a lehetőségek közül. Ilyenkor remek ötlet az utalvány – esetünkben a Moonbasanails műköröm ajándékutalvány.

Ha ez mellett döntesz, olyan leszel, mint az okos lány Mátyás király meséjében: viszel is ajándékot, meg nem is – hiszen a géllakkot, zselét, LED-lámpát vagy bármilyen más terméket nem te választod ki konkrétan, de az árát te fizeted ki.

Ez nemcsak praktikus dolog, hanem sok stressztől, konfliktustól is megkímél. Például biztos nem fog megharagudni rád a barátnőd, hogy nem figyeltél rá, amikor azt mondta, nem szereti a csillámos géllakkot.

A műköröm ajándékutalvány átadásával jelezheted, hogy fontos számodra az illető, de tiszteletben tartod az igényeit, átadod neki a választás lehetőségét. Egyikőtöknek sem lesz kellemetlen az élmény, hiszen nincs is annál kínosabb, mint mikor hetekkel később kiderül, hogy az általad ajándékozott tárgyat nem is használja a szeretted.

 

Hogyan tudsz műköröm ajándékutalványt rendelni?

Keresd fel a műköröm ajándékutalvány oldalt, és válaszd ki azt a terméket, amellyel meg szeretnéd lepni az ismerősödet. A következő értékek közül választhatsz:

Minden utalvány csak egyszer használható fel a rajta szereplő összeg szerint. Érdemes okosan döntened, hiszen arra nincs mód, hogy a maradékot később levásárolja a megajándékozott.

Ha tehát nem tudod, mit is szeretne ő valójában, de 10 ezer Ft értékben lepnéd meg, jól teszed, ha 2 darab 5000 Ft-os utalványt választasz inkább. Ez azért is célravezetőbb, mert az utalványok beváltási ideje a rendeléstől számított fél év.

Például ha az ismerősöd nem ismeri még a termékeinket, nem bízik a minőségben, kipróbálhatja azokat kockázatok nélkül, és ha bevált, rendelhet még egyszer egy ugyanolyan készletet.

Tegyük fel, hogy egy horoszkóp géllakk szettet választ az illető, mellé még pár fontos kiegészítőt (narancspálcát, bondert stb.), és nem csalódik, így a következő 5000 Ft-os műköröm ajándékutalványon vásárolhat újabb géllakkokat, bővítve ezzel a repertoárját. Az sem baj, ha közben pár hónap eltelt, hiszen az utalvány, mint mondottuk a kiküldéstől számított 6 hónapon belül beváltható.

Rendeléskor meg kell adnod az e-mail-címedet: ide érkezik majd a színes utalvány. Ha szeretnéd, ki is nyomtathatod, beteheted egy borítékba, és átadhatod személyesen az ünnepeltnek, de ha úgy egyszerűbb, akkor egy kattintással e-mailben is átküldheted neki.

Az ajándékozottnak a műköröm ajándékutalványon található kódot kell majd megadnia a rendeléskor, így számára ingyenes lesz a vásárlás.

 

Kinek adhatsz műköröm ajándékutalványt?

Valójában bárkinek, akiről tudod, hogy odavan a géllakkokért, a manikűrözésért, a körömdíszekért, a szép, hosszú körmökért. Mivel elég nagy a választék a webáruházunkban, jobban is teszed, hogy átadod a döntést az ünnepeltnek, főleg, ha te magad nem tudod, melyik termék mire való.

Nagyon jól kell ismerni ahhoz az illetőt, hogy eltaláld az ízlését, nemcsak a színek, hanem a körömdíszek terén is. Az sem mindegy, hogy ő leoldható vagy nem leoldható fényzselét szereti-e, milyen körömreszelőre vágyik, illetve milyen eszköze van már otthon.

Különösen remek ötlet a műköröm ajándékutalvány, ha magát a körmösödet lepnéd meg szülinapja vagy más ünnep, esemény alkalmából, hiszen így tudja bővíteni a készletét – és lehet, hogy pont a te körmödre is kerül abból a csillámporból, amit tőlünk rendelt. Élj ezzel a lehetőséggel bátran, de persze ha pontosan tudod, mit keresel ajándékba, akkor a műköröm webáruházunk teljes kínálatában biztosan megtalálod azt is.

 

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}