Termék kategóriák

Fixálásmentes, nem leoldható Fényzselé 6ml #01

A fényzselével tartósabbá, erősebbé és fényesebbé tudod varázsolni a körömdíszítésed.

 • Fixálásmentes, nem leoldható Fényzselé 6ml #01
Kiszerelés:
6ml
Termék kódja:
#01

Ár: 2 490 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Fixálásmentes, nem leoldható Fényzselé 6ml

A fixálásmentes fényzselével tartósabbá, erősebbé és fényesebbé tudod varázsolni a körömdíszítésed. A fényzselé tartós fényű, kopásálló és nem sárgul be. Használat után nem levegősödik és nem repedezik fel.

Fontos! Ez a típusú fixálásmentes fényzselé nem leoldható! Csak abban az esetben válaszd ezt az alapanyagot, ha tudod mire szeretnéd felhasználni és az eltávolításnál a reszelők és csiszológépek alapos használatával tisztában vagy!

A fixálásmentes fényzselét nem kell fixálni. Használhatod géllakkos körömdíszítésed megerősítésére, fedésére. Rögzíthetsz vele körömdíszítéseket, mint például strasszköveket, köröm ékszereket, akril hatású matricákat, és bármilyen körömdíszítést.

A fényzselét az utolsó réteg műköröm alapanyag után vidd fel. Tehát a fényzselé az utolsó rétege a körömdíszítésednek. Egy vékony rétegben vidd föl. A fényzselé műkörm UV lámpa fénye alatt köt meg.

Előforduló hibák:
Akkor berepedezhet a fényzselé, ha nagyon vastagon viszed fel, figyelj és csak vékonyan vidd fel a fényzselét. Egyik ok a sárgulásra, ha körömépítés, körömdíszítés közben a munkát félbehagyod, és egyéb anyagokkal érintkezik a félig kész díszítés. Az egyéb anyag lehet dohányzás, főzés.

A fényzselé száraz hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó, gyerekektől elzárva.

Vásárlói vélemények

 • ANITA

  jó minőségű termékek, jó áron,

 • Enikő

  Minden tetszett.

 • Tímea

  Megvagyok elégedve a termékekkel!

 • Vivien

  Minden amit rendeltem megkaptam es jo minosegu.