CleanSept Pro felületfertőtlenítő

A szépségipar folyamatosan változik és ebben a dinamikus világban fontos, hogy mindig a legjobb megoldásokat kínáljuk. A higiénia kulcsfontosságú szempont minden szalon és kozmetikai üzlet számára. Ennek szellemében hoztuk létre az Eper illatú CleanSept Pro-t. Ami egy innovatív 3 az 1-ben felületfertőtlenítő, amely kéz-, eszköz-, és felületfertőtlenítésre is alkalmas.

Az Eper illatú CleanSept Pro felületfertőtlenítő előnyös megoldást kínál a szépségipari szakembereknek. A terméknek köszönhetően nem szükséges több különböző fertőtlenítő szerrel dolgoznod, így helyet és pénzt takaríthatsz meg a szalonodban, boltodban. Az eper illata friss és kellemes alternatívát nyújt a hagyományos, erős illatú fertőtlenítőkkel szemben. Az illat nem csak a munkakörnyezetet teszi kellemesebbé, de elrejti a hagyományos fertőtlenítők gyakran kellemetlen illatát is.


 

Az Eper illatú CleanSept Pro másik előnye, hogy tartalmaz rozsdásodás megelőző adalékot. Ez létfontosságú a szalonokban használt eszközök élettartamának növelésében és jelentős költségmegtakarítást eredményez hosszú távon.
 

A termék hatékonysága bizonyított. Nemzeti Népegészségügyi központ engedélyével is rendelkezik, PT1 és PT2 terméktipusra. Az Eper illatú CleanSept Pro nem csak kellemes illatú, de hatékony a baktériumok és vírusok ellen is. Erőteljes formulája garantálja, hogy minden felület tökéletesen fertőtlenített és biztonságos marad.
 


A termék két kiszerelésben kapható.

Engedély kódok: UFI: S000-G0RJ-1006-UYKW; Engedélyszám: 53611/2022/KBKHF


Az Eper illatú CleanSept Pro kéz-, eszköz- és felületfertőtlenítővel nem csak a munkafolyamatok válnak egyszerűbbé, hanem a munkakörnyezet is kellemesebbé válik. Tegyél egy próbát és győződj meg róla a saját tapasztalataid alapján. Ismerd meg a termék előnyeit.
 

Az Eper illatú CleanSept Pro kéz-, eszköz- és felületfertőtlenítővel könnyedén biztosíthatod ügyfeleid és saját magad számára a legmagasabb higiéniai színvonalat.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}