5+1 indok, hogy miért érdemes nyáron is gél lakk-készletet venned 2.

4.  Iskolás vagy és nyáron táborba mész? Felsőoktatásba vettek fel és vár rád a gólyatábor? Céges csapatépítő a nyári program vagy valamilyen családi együttlét hívogat? Ha eddig valamilyen oknál fogva nem te voltál a legnépszerűbb ember, most biztos, hogy körülötted fog nyüzsögni minden lány és asszony! Vigyél magaddal gél lakk készletet, hiszen ez lesz a népszerűséged kulcsa. Aki próbálta, azért, aki nem próbálta pedig azért fog folyamatosan nyaggatni, hogy fesd ki a körmeit. Persze ne felejts el lemosó eszközöket is vinni arra az esetre, ha valakinek mégse tetszene a gél lakk, a minta, vagy éppen többfélét is ki akarna próbálni egymás után.
 
5.   Annyi vonzó nyári minta van, ahányat, ha mind ki akarnál próbálni, minden héten a műkörmösödnél csücsülhetnél. Anyagilag se lehet ezt bírni, csak egyetlen esetben, ha beruházol egy gél-lakk készletre (ami nem is olyan nagy beruházás, itt megnézheted), és otthon készíted el magadnak, vagy a barátnőiddel összeálltok erre a nagyszerű mókára. (Egyébként, ha többen vesztek meg egy készletet, úgy az ára még kedvezőbb lesz, és még a színekre is marad keret.) Az örök francia, a negative space különféle változatai, a különféle pöttyös, vonalas, virágos, fémes, fényes, rátétes, sellőmintás trendek mind-mind arra várnak, hogy kézen és lábon kipróbáljátok őket! Keressétek a minták leírását itt a blogon és bátran vágjatok bele a pingálásba, hiszen gyakorlat teszi a mestert!
 
+1. A gél lakk-készlet mindig jó a háznál. A dolgok egy részét (pl. lámpa) csak egyszer kell megvenni, míg a többiek (bonder stb.) nagyon hosszú időre kitartanak majd. A készletben a szükséges eszközök jóval olcsóbbak, mintha külön-külön vennéd meg őket, sőt olyan készlet is van, amelyben eleve gél lakkok is vannak. Ha van otthon készleted, nem kell bejelentkezned, időpontra várnod, eljutnod majd hazajutnod egy műkörmös szalonban tett látogatás után. A gél lakkozás olyan lesz az életedben mint egy játék, önfeledt szórakozás, amely végtelen távlatokat nyit, kimeríthetetlen izgalmakat rejt.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}