Szexi Ferrari-piros gél lakkok

Kapcsolj turbófokozatra egy energikus színnel! A Ferrari és a piros szín szinte elválaszthatatlan asszociációk, melyek a sebesség és versengés maszkulinitása mellett a női szépséget és csábítást is magukban hordozzák. Az egyik legikonikusabb párosítás a Ferrari és a piros, ha az autósportok szerelmeseit kérdezzük. Szintén klasszikus párosítás a csábító nő és a vörös körmök, vörös rúzs, vörös ruha. Keresve sem találnánk tehát ennél szembetűnőbb szexi szimbólumot a gél lakkok soraiban sem.

Így hát természetesen a Ferrari piros is szerepel a palettánkon, amit akár már most hétvégén is kipróbálhatsz magadon, vagy a vendégeiden a szalonban. Maga a szín rengeteg különböző kompozícióban megállja a helyét és a vonzó nőiségen felül még ezernyi jelentést hordozhat magában a karácsonytól az energikus nyári hangulatig. Éppen ezért most hozunk pár tippet, amit te is villámgyorsan és elegánsan készíthetsz el, hogy aztán akár 2-3 hétig gyönyörködhess a végeredményben.


One step gél lakk ütős pirossal

A zselék között is találsz több Ferrari-piros árnyalatot, de most elsősorban a gél lakkra koncentrálunk. Ez a One step gél lakk képes arra, hogy akár percek alatt csodálatos körmöket varázsoljon neked, ami akár két hétig is makulátlanul tündököl, és semmi teendőd nincs vele azon kívül, hogy örülsz neki és ezt a szuper erős árnyalatot persze az öltözködésed, sminked elkészítésekor is kiélvezheted, kiegészítheted.

Mind a lakkzselé mind a gél lakk precíz használati utasítását megtalálod a termékleírásunkban. Ezen kívül a YouTube csatornánkon vagy a blogunkon is utánajárhatsz mindennek, ha kérdésed lenne. Jó pár videót találsz piros színnel is, hiszen egy olyan klasszikus ez, amit talán sosem érdemes teljesen elrejteni a fiók aljában. Mindig adódik legalább egy-két alkalom, amikor csodás választás lehet.

Klasszikus szín tündöklő fedőlakkal

Ha az egyszerű és nagyszerű Ferrari-pirosra esik a választásod, akkor a néhány réteg felvétele és szárítása után még eldöntheted, hogy van-e kedved bíbelődni egy kicsit a kimagasló eredmény érdekében. Ha így van, akkor egy tündöklő, csillogó, vagy épp matt fedőlakkal, végül leoldható fényzselével finomíthatod és tartósíthatod is az eredményt.

Ha még csak most szeretnéd elkezdeni az otthoni körmözést, akkor válogass az induló szettek közül, ahol kezdésképp kedvező áron szerezhetsz be egy hatalmas adag alapanyagot és persze az UV-lámpát is. Ezekben megtalálod az összes olyan kiegészítőt, amivel egy csodás manikűrt, vagy pedikűrt készíthetsz el. Illetve a leírásban és a kezdő szettekhez kapott füzetekben lépésről-lépésre a tuti gél lakk recepteket is


Ferrari-piros extrákkal

Ha már Ferrari-piros, akkor legyen strasszos! Ha te is azonnal erre gondolsz, akkor érdemes egy-két mutatós matricát, vagy kristályos strasszokat beszerezned. Szintén káprázatos eredményt érhetsz el ezüst, vagy arany díszítéssel. Ennek kiválasztásakor egyszerűen hagyatkozz a megérzéseidre, az általad szívesen viselt ékszerekre, ruhadarabokra, hiszen a körmeid is az összképet erősíthetik.

Ehhez az ápolt megjelenés és a stílusos öltözködés is fontos lehet. Ha van egy kis időd este, vagy hétvégén, próbálj ki egy-két szuper összeállítást, és ha tetszik, akkor a Ferrari-piros lakkokat is vesd be alkalomadtán!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}