Novemberi trendszínek még a hétvégén is!

Pávapink és Amazonas-zöld – egy kis életet viszünk a hétköznapi szürkeségbe!

Rohan az idő, és már megint november végén járunk. Megemlékezvén az idei őszről, a hétvégén még eléred az aktuális trendszíneinket akciós áron! Válogass kedvedre és fusd át az írásunkat szuper tippekért és mégszuperebb kompozíciókért. Ha segítségre szomjazol, nem vagy jártas a gél lakkokban, akkor ajánljuk, hogy figyelmesen olvasd el a leírásokat és a videós tartalmainkból is szemezgess!

Most igazi dzsungel színeket válogattunk, hiszen a hideg időre kétféleképpen reagálhatunk a külső megjelenésünkkel: lehetünk visszafogottak és bekuckózósak, de el is hessegethetjük a barnás, natúr színeket és viselhetünk valami igazán élettel teli összeállítást! A zöld és a pink talán extrémnek hangzik, és inkább a nyarat idézi, ugyanakkor ez is csak kivitelezés kérdése. Ez a két erőteljes szín külön-külön és egyben is működhet az őszi-téli szezon határvonalán táncolva, csak jól kell árnyalatot és díszítést választani. Mutatjuk is, hogyan!

 

A pink minden évszakban menő!

Ha kedveled az erősebb rózsaszíneket, akkor a magentás árnyalataink közül válogass, nem fogsz csalódni, különösen, hogy magas minőségű lakkokat találsz a kínálatban. A gél lakk eljárásnak köszönhetően pedig attól sem kell tartanod, hogy pár nap után fakul, lekopik a csodás színréteg. Ehhez érdemes körültekintően alapozni, és akár egy fedőréteget is felvinni a még tartósabb eredmény érdekében!

 

Zseniális ünnepi zöldek

A zöld önmagában, még erőteljesebb árnyalataiban is remekül passzol a közeledő ünnepi szezon hangulatához. Ha még nem próbáltad, de tetszik, ideje beszerezni egy-két jó árnyalatot ebből is. Még elegánsabbá teheti az összhatást egy kis fényes, csillámló díszítés! A strasszoktól sem kell megijedni, különösen, ha alapszínként matt lakkot viszel fel a körmeidre. Apropó körmök… figyelj oda télen is az egészséges táplálkozásra és a hidratálásra is, hiszen egészséges körmökkel igazi öröm a festegetés is!

 

Pink és zöld novemberi köntösben?

A két erős szín egyesítéséből meglepően stílusos alkotások készíthetők el. Azt is megteheted, hogy az egyik színt élénkebb, a másikat haloványabb kivitelben alkalmazod. Használhatod az egyiket alapszínként, a másikat díszítésre, de a különböző árnyalatok körmönkénti váltott skálázása, elmosása, vagy épp csíkozása is remek megoldás lehet.

 

Hogyan illik a dzsungel hangulat az őszvégi borongós hangulatba?

Éppen úgy, ahogyan elképzeled! A gél lakkokkal nem kell kompromisszumot kötnöd, még akkor sem, ha az időjárás arra ösztönözne. Hidd el, egy-egy vidám minta, erős szín életet lehel a legborzongósabb időjárásba is, és egész nap veled lesz, mint egyfajta tartalék akkumulátor! Használd a kreativitásod, ha díszítésről van szó, vagy olvass bele a többi cikkünkbe még több tippért és tanácsért!

 

Ne feledd, a Moonbasa-nal mindent megtalálsz, ami a körmözés szerelmeseinek hasznára lehet, előnyére válhat!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}