Szerezz be zselés műköröm szettet kínálatunkból!

Bizonyára sokan vannak, akiknek van már otthon géllakk kezdő szettjük, azonban, ha szívesen végzel manikűrözést otthon, akkor a zselés műköröm szettet is érdemes beszerezned. Kínálatunkban többféle verzió közül is választhatsz, ezeket mutatjuk most be részletesebben.

Miért jó, ha van otthon zselés műköröm szetted?

A géllakkozás nagyon kedvelt folyamat, hiszen gyorsan el lehet készíteni a csodás körömdíszeket, és némi gyakorlással bárki elsajátíthatja ennek tudományát. Azonban a géllakkok csak fedésre alkalmasak, arra nem, hogy körömhosszabbítást végezzünk velük: erre a zselé vagy a porcelán lesz a megfelelő.

Aki tehát nem csupán csak festené a körmét, hanem meg is hosszabbítaná, annak ezeket az eszközöket is érdemes beszereznie. Bár a műköröm elkészítése időigényes folyamat, nem szabad meghátrálni a kihívás elől.

Zselés műköröm szettjeinket nemcsak szalonok tulajdonosainak, hanem hobbi körömépítőknek is ajánljuk, benne megtalálsz minden fontos kiegészítőt, amire szükséged lehet. Kezdőknek és haladóknak is igyekeztünk a kedvében járni a különböző csomagokkal.


 

Zselés műköröm szett, ha már van led-lámpád

Ha már régebb óta körmözöl, akkor bizonyára a géllakkozás miatt van már otthon UV-lámpád. Ez esetben egy olyan szettet célszerű választanod, amely e nélkül kapható, minden más azonban megtalálható benne. Hogy mik is pontosan? Íme, a lista:

Ezek segítségével könnyen létrehozhatod az épített műkörmöt. Ha azonban még nincs lámpád, akkor a további termékeink között keresgélj!

Van olyan zselés műköröm szettünk, amelyben ez a kellék is megtalálható: 36, 48, 72 és 90 W-os verziót is kínálunk. A LED-lámpa tartalmaz időzítőt is! A fentebb felsorolt termékek mindegyikét tartalmazzák ezek a készletek is. Ráadásul egy fényképekkel illusztrált használati útmutatót is helyeztünk a csomagba, hogy pontosan tudd, hogyan kell a zselés műkörmöket elkészíteni, díszíteni.

 

 

Az építőzselék használata

Nem nagy ördöngösség az építőzselékkel való munka sem, bár sokaknak szokatlan lehet a folyamat, ha eddig csak a géllakkokat használták. Röviden áttekintjük, mi miután jön, hogyan kezdj neki a körömhosszabbításnak!

Ugyanúgy fertőtlenítéssel és reszeléssel, majd portalanítással kell kezdeni a művelet, de ezt követően fel kell helyezni a műkörömsablonokat. Válaszd ki a neked tetsző formát, és illeszd szorosan a körömlemez alá!

Vidd fel egy rétegben az építőzselét az ecset segítségével, de csak vékonyan! Helyezd a kezed az UV-lámpa alá, mert a zselé is csak így köt meg. (Természetesen UV-LED lámpát is használhatsz.)

A köttetés után felvihetsz újabb rétegben építőzselét – szintén vékonyan –, így az esetleges hibákat is korrigálhatod. Jön az újabb lámpázás, hogy megszilárduljon a zselé. Ezt követően el is távolíthatod a sablont a körömlemez alól.

A Cleaner segítségével le kell törölni a ragacsos réteget a körömlemezről, majd valamelyik reszelővel formázni a körmöt. Buffert is használj a felületi egyenetlenségek eltüntetésére. Most pedig jöhet a körömdíszítés a megszokott módon! Ehhez használd a csomagban kapott géllakkokat, de beszerezhetsz további termékeket is, sőt körömdíszítő eszközök széles választékát is megtalálod nálunk.


 

Porcelán induló készlet is kapható

Ha a zselés műköröm szett mellett másféle lehetőség is érdekel, akkor a porcelán induló készletet ajánljuk még figyelmedbe. Ezzel is elkészíthetők a hosszú körmök, többféle körömforma is igényeidnek megfelelően.

Gyakorolj a termékeink segítségével otthon, ha pedig már profinak érzed magad, egy műkörmös tanfolyam elvégzése után akár saját szalont is nyithatsz! Mi mindenben igyekszünk a segítségedre lenni, tekintsd meg műköröm és géllakk webáruházunk bőséges választékát!
 

Kategória: műköröm zselé

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}