6 gyönyörűen elegáns manikűr, amire a főnököd sem nézhet ferdén

Mindannyian szeretjük az izgalmas manikűröket, ám az is igaz, hogy ezeket nem mindenki tudja viselni a saját körmein. Ennek lehet a preferencia az oka, ám az is lehet, hogy a munkahelyen nem nézik jó szemmel a „kirívónak” titulált manikűröket. Amennyiben te is magadra ismertél ebben a leírásban, jó helyen jársz. Ebben a cikkben mutatunk pár elegáns manikűrt, amivel igényes körmöket varázsolhatsz magadnak!

A klasszikus bőrszínű manikűr
Nincs is annál letisztultabb látvány, mint a mandula formájú, bőrszínű körmök. Ez a forma hosszítja az ujjakat, míg a szín egy letisztult hatást ad az egész manikűrnek. Amennyiben szeretnéd optikailag esztétikusabbá tenni az ujjaidat, akkor ez az opció kitűnő választás lehet számodra. Ha pedig egy fokkal extrább, de még visszafogott körmöt szeretnél választani, akkor választhatod ennek a csillámos verzióját is.


 

Egy apró geometriai forma a körömágy felett
Elismerjük, hogy néha már-már unalmassá válhat mindig nude színűre festeni a körmeinket. Így nem árt néha feldobni a körmeinket - természetesen ezt is ízléses módon. Ha szereted az izgalmas formákat a körmeiden, akkor könnyedén elhelyezheted őket a manikűrödön úgy, hogy egy apró geometriai formát biggyesztesz az alapvető nude színű körmeidre.

Ez lehet egy kis pötty, de akár egy apró négyszög is. Ezzel egyszerűen, de nagyszerűen megtörheted a nude körmök monotonságát. Ha otthon szeretnéd elkészíteni ezt a manikűrt, egy tűvel könnyedén el tudod végezni a folyamatot. Ám ha más technikákat is kipróbálnál a jövőben, érdemes lehet egy díszitő ecsetet beszerezni.


A klasszikus francia körmök
A francia stílusú manikűr az egyik legnépszerűbb minta, amit a körmösöknél kérnek. Ez nem véletlen, hiszen magában hordozza a natúr köröm eredeti kinézetét, de egy fokkal szebbé teszi azt. Ezáltal egy egészen természetes végeredmény jön létre. Ráadásul szinte minden körömformához illik: kérhetsz kicsi, vagy akár hatalmas körmöket a körmösödtől, biztosan jól fog mutatni rajta ez a stílus. Amennyiben otthon szeretnéd elkészíteni a körmödet, egy díszítő ecset megkönnyítheti a dolgod.

 


Ha adni akarsz hozzá egy kis kakaót: színes francia manikűr
A sima francia manikűr ugyan gyönyörűen mutat, ettől függetlenül bárhol szembe jöhet veled az utcán. Ez önmagában egyáltalán nem probléma, de teljesen megértjük, ha ennél egyedibb körmöket szeretnél magadnak. Ezesetben fűszerezd meg ezt az alapból egyszerű stílust egy kis színnel: fehér helyett válassz egy tetszőleges színt, és azzal csináld meg a felső részt. Az elegáns eredményhez kifejezetten ajánljuk a pasztel színeket.


 

Egy visszafogott csillámos réteg a köröm hegyén
Lehet úgy is elegáns manikűrt varázsolni magadnak, hogy nem mondasz le a csillámokról. Ennek az egyik módja az, hogy az alapvetően nude színű körmeid hegyes végére csillámos réteget applikálsz. Viszont arra érdemes odafigyelni, hogy a szín tónusához illeszkedve válaszd ki a csillám színét is: így sokkal kiegyensúlyozottabb és esztétikusabb lesz a végeredmény.És végül, de nem utolsó sorban: ombre körmök

Ha elegáns körmöket szeretnél nude színekben, de ezzel egyidőben meguntad az egyhangú körmöket, akkor az ombre körmök le fognak téged venni a lábadról. Ez a körömstílus úgy néz ki a gyakorlatban, hogy a körömágy közelében egészen barnás szín található, ami a köröm külső része felé fokozatosan kifehéredik, a két szín között pedig egy gyönyörű átmenet van.


 

Nem szeretnél a körömfestésért szalonba menni? Nem is kell: a Moonbasa géllakk szettjei lehetővé teszik a könnyed, otthoni géllakk festést. Válogass kedvedre géllakk szettjeink közül, és készítsd el az álom manikűröd!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}