Évvégi hajrá és csomagfeladás 2023 év végén

Ahogy az év vége közeledik, izgalommal tölt el minket a karácsonyi és szilveszteri ünnepi készülődés. Szeretnénk, ha mindenki időben megkapná azokat a csillogó körömdíszítési kellékeket, amelyekkel még szebbé teheti az ünnepeket. Ezért fontos néhány kulcsfontosságú információt megosztanunk veletek, hogy a karácsonyi ajándékok és körömdíszítési alapanyagok garantáltan ott legyenek a fa alatt.

A Varázslatos határidő: December 21.

Ha szeretnéd, hogy a karácsonyi ajándékoknak szánt termékeid időben megérkezzenek, kérjük, hogy a megrendeléseidet legkésőbb december 21-én, kedden 9 óra előtt add le. Ez az a varázslatos határidő, amit a futárszolgálataink még vállalnak, hogy a csomagokat karácsony előtt kézbesítsék. Sajnálattal közöljük, hogy ezen időpont után beérkező megrendelésekért nem tudunk teljes körű garanciát vállalni a Szentestére történő kézbesítésre.


 

A Karácsony utáni pihenés

Minden december 22. délután beérkező megrendelést január 2.-a után dolgozunk fel. Így nem érdemes várni az utolsó utáni pillanatokra, mert lemaradsz a karácsonyról , de még a szilveszteri körömdíszítésről is. Az ez idő alatt beérkezett rendelések az új év első napjaiban érkeznek meg.

Köszönjük türelmeteket és megértéseteket ebben a csodálatos, de egyben forgalmas időszakban. Mindent megteszünk, hogy a karácsonyi varázslatot a körmeitekre is elhozzuk!
 

Összefoglalva tehát így néz ki:

December 1. – december 20.: minden a megszokott módon zajlik.
December 20. Ez az utolsó esély, hogy csomagod még éppen megérkezzen a karácsonyfa alá.
December 21. 12:00-ig: utolsó csomagfeladási nap 2023-ban. Az eddig beérkezett megrendeléseket átadjuk a futárnak. Készlet hiány esetén egyeztetünk.
December 22. (péntek): nem adunk át csomagot a futárszolgálatoknak.
December 24. – december 26.: Karácsony, nem adunk át csomagot a futárszolgálatoknak.
December 27. - december 29.-én.:nem adunk át csomagot a futárszolgálatoknak.
Január 2.: Leltározunk, nem adunk át csomagot a futárszolgálatoknak.
2024. január 3. (szerda): ettől a naptól ismét minden a megszokott módon zajlik. A beérkezett rendeléseket időrendben dolgozzuk fel és adjuk át a futárnak.

Honnan tudhatod, hogy csomagod éppen hol tart és várhatóan mikor érkezik?

Igyekszünk mindig a lehető legteljesebb és legpontosabb tájékoztatást nyújtani valamennyi megrendelőnk számára éppen ezért a megrendelésed postázásakor kapsz rendszerünktől egy a megrendelésedben megadott e-mail címre egy levelet, amiben megtalálod a nyomkövető oldalad linkjét, ahol részletes tájékoztatást kapsz csomagod állapotáról és tartózkodásáról.

Amennyiben futárszolgálatot választottál csomagod kézbesítőjének, úgy SMS-ben is értesítenek (amennyiben megadtad a megrendelésnél mobilszámod) a csomagod várható érkezéséről. Sőt, a GLS futárszolgálat esetében a szállító futár mobilszáma is elküldésre kerül, akivel így fel tudod venni a kapcsolatot, ha szükséges és tudsz vele is egyeztetni a csomag átvételéről.
 

Kérdések mardosnak és szeretnéd feltenni azokat, de nem tudod, hogy mikor és kinek lehet?

Telefonos ügyfélszolgálatunk elérhetősége az évvégi ünnepek alatt:
December 21. előtt a megszokott rendben.
December 21-én: 8:00-11:00 érhetsz el minket.
December 22. - január 3. között: csak e-mail-ben érhetsz el minket! 48 órán belül válaszolunk.
Január 4-től: a megszokott 8:00-16:30 között érhetsz el minket.

Az évvégi időszakban az e-mail-ben történő megkeresésekre pedig igyekszünk mindenkinek választ adni, de pár nap türelmet azért szeretnénk kérni a levelek feldolgozásához.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}