Szerezz be egy profi műkörmös táskát!

Tiszta és rendezett környezetben az alkotás is egyszerűbb. Amellett, hogy az egészséges rendetlenség fogalma mindenkinél mást jelent, van náhány olyan alapvető követelmény, amiben műkörmösök, szépségiparban dolgozók és magánemberek egyaránt megegyezhetnek. Ez pedig nem más, mint a magas higiéniai követelmények és a rendezett, balesetmegelőző környezet fenntartása. Ez olyan alapvetés, ami mindenkinek egyértelmű kéne legyen, mégis belefuthatunk ellentétes magatartásba.

A koszos ecsetek, a mosatlan törülközők, a fertőtlenítőszerek hiány láttán jobb, ha menekülőre fogjuk legyen szó sminkesről, körmösről, fodrászról, kozmetikusról és még sorolhatnánk. Azonban az alapvető higiénia megléte mellett is nagyon vonzó, ráadásul praktikus megoldás lehet a rendszerezés. Ennek alapvető kellékei a selejtezést követően a praktikus tárolók. Most a műkörmös táskák, tárolók kínálatát körüljárva ezt a témakört feszegetjük.

Először rendszerezz, utána pakolj el!

Fontos stratégiai és logikai szempont lehet a rendrakásnál, hogy mi az, amit egyáltalán szükséges tárolni. Mielőtt tárlót választanál, derítsd ki, hogy mi az, amit tényleg el szeretnél pakolni, vagyis szelektálj! A régi eltörött, elszakadt, használhatatlan, lejárt szavatosságú, sosem használt, rossz minőségű stb… termékektől jobb, ha megszabadulsz. Ezt lehetőleg környezetbarát módon, szelektív gyűjtéssel oldd meg, de légy kíméletlen! Ne őrizgess a körmös táskáidban, a polcokon, asztalokon felesleges és használhatatlan dolgokat.

Figyelj arra is, hogy kategóriákra osztva teremts rendet, vagyis gyűjts össze egy kategóriába tartozó tárgyakat a lakás, szalon minden pontjáról egy helyre, hogy egyben lásd a mennyiséget, típust, amit majd el kell pakolnod. Ezután pedig a különböző kategóriákat is vizsgáld meg, tisztítsd le, portalaníts, fertőtleníts. Csak ezután van értelme egy új tároló beszerzésének.


 

Milyen tárolókra lehet szükséged?

Az egyik legnagyobb kategória a körömlakkok, gél lakkok. Ezeket célszerű szépen sorban, látható módon elrendezni. Ha színskáláid is vannak, ezekhez is igazíthatod az elrendezést. A másik nagy kategória a többi alapanyag: zselék, porok, alaplakkok, oldószerek, díszítők. A díszítőkön belül is a csillámporok, a matricák, strasszok.

Külön kezelendő kategória lehet az UV-lámpa és tartozékai. Illetve szintén egy külön helyre kerülhet a fertőtlenítést, tisztítást igénylő ecsetek, pálcák, ollók, reszelők, bufferek, csiszológépek sokasága. És természetesen itt foglalhatnak helyet maguk a fertőtlenítőszerek, oldószerek, gombaölők, alkoholos fertőtlenítők, sebbenzin és így tovább. A hidratálók, balzsamok, olajok is kerülhetnek egy külön kosárkába, táskába.


Milyen szempontok alapján válassz körmös táskát?

Különösen egy szalonban, de akár egy nagyobb otthoni gyűjtemény esetén is hasznos, ha az átláthatóság elsődleges szemponttá válik a rendrakásban. Ha egy magas falú kartondobozba pakolod a lakkokat, vajon hogyan fogod egy hét múlva megtalálni azt a színkódot, amit éppen keresel? Sokkan célszerűbb egy polc, alacsony falú fiók, forgatható állvány, vagy épp egy praktikus táska beszerzése.

Milyen táskákat találsz a Moonbasanal?

Jelenleg 20 féle műkörmös táska és bőrönd közül válogathatsz. Ezek nem csak méretükben, beosztásukban, típusukban és alapanyagukban, de még a külső dizájnban is biztosítják a választási lehetőséget. Hiszen a belső tartalom ugyan rendkívül fontos, a külső megjelenés, különösen egy szépségszalon esetében szintén szempont lehet! Megtalálod a szalonban és az utazáshoz ideális modelleket is, melyek rugalmas megoldást nyújtanak minden igény kielégítésére.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}