Narancshéj, mentazöld, és minden, ami gél lakk!

Jön a tavasz, jön a húsvét, nyílnak a virágok és fütyörésznek a madarak? Kell ennél több inspiráció egy bombasztikus gél lakk csodához? Aligha… Arra gondoltunk, elhozzuk a hónap sztárjait és ismét belekóstolunk valami újba, akárcsak egy frissítő koktélba az egyre vékonyabb kabátunk ujját felhajtva, pompázatos körmeinken a megcsillanó napsugarakat pásztázva.

A természet ébredése, és a tavaszi ünnepek sokakat megihletnek a körömkészítés során is. Mi is így vagyunk ezzel, ezért összedobtunk néhány koktélnak is isteni kombinációt… jelen esetben a színeiket véve alapul egy mutatós kombinációhoz. Friss zöld mentalevelek, fanyarédes narancshéj? Naná!
 

Mentazöld

Ez a szín alapszínként remek választás a kislányos, fiatalos hangulat megteremtéséhez, szuperül kombinálható apró fehér-sárga margarétákkal, százszorszépekkel, de egy kékkel, ibolyaszín kombinációkban is zseniális. Nyáron majd a citromkarika és a napszemüvegek is beköszönnek, most egyelőre még a tavasz mezőkre hajtunk. De ha már mentazöld, egy mentalevél, vagy egy szép tavasz, spring, Frühling, stb… felirat is kerülhet például a gyűrűs ujjakra.

A mentazöld, mint díszítés remekül mutat a nude, testszínű alapokon, szép fényt ad akár egy extrémebb franciamanikűrnek is, és jó barátoddá válik a húsvéti tojások, vagy levélkék, fűszálak festésekor is. Használhatod ezt az árnyalatot alapszínként és strasszokkal is, tündéri végeredményre számíthatsz!
 

Narancshéj variációk

A frissen facsart narancslé, és a stílusosan mellébiggyesztett narancshéj, vagy narancskarika nyálképzésre ösztönzi az embert. Nincs ez másképp akkor sem, ha a körmeiden viseled ezt a mintát, ezeket a meleg, élettel teli színeket. A rikítóbb árnyalatok inkább a kreolabb bőrtónus, a világosabb, haloványabb narancsok, vagy rozsdásabb színek inkább a világosabb tónus kísérői. Bár az alapszabály, hogy egy jól kiválasztott alapozó szín mellett szinte bármilyen díszítő szín megjelenhet az egyéni stílus függvényében.

A narancs mellett a rozsda, a bordó, a bíbor, a mélybarnák és egészen mély lilák is remekül kombinálhatók és egy kellemes, bensőséges, otthonos hangulatot képesek létrehozni. Ha már nagyon unod a hideget és mindenképp ki akarsz törni a kötöttségekből, akkor válaszd a menta és narancshéj kombót egy igazán vidám és figyelemfelkető kombinációban. Garantáltan megjön a kedved egy finom koktélhoz, vagy smoothie-hoz is, ha ilyen hangulatokkal veszed körbe magad.
 

Ibolya, gyöngyvirág, nárcisz, tulipánok

Mintha csak a közeli kertészet, vagy épp a virágoskerted sorai között járkálnál, válaszd ki a kedvenceidet és készíts egy szuper gél lakk manikűrt, pedikűrt belőlük. Arra figyelj, hogy a kombinációkhoz mindenképp jó minőségű és azonos márkájú lakkokat válogass össze, így sokkal szebb eredmény érhető el!

Hamarosan jön az eperszezon, ami megér egy külön misét és nem csak a tejszínhabos süteményestálkák csücskében, hanem a körömdíszítés szempontjából is, de addig talán szezonálisabb választás lehet a halovány, finom orgona-és gyöngyvirág lilák közül válogatni.

Ezekhez is szper egyébként a mentazöld! Ott vannak a nárciszok, melyek egy narancsos alapon remekül mutatnak. De a citromsárga mellé a finoman elszórt liláskék, harangvirágos árnyalatok is mehetnek gond nélkül! Lényeg, hogy ha rápillantasz ezekre a színekre érezd magad frissnek, energikusnak, vagy épp végtelenül romantikusnak. Ez a lényege elvégre az egész dekorációnak és szépítkezésnek.

Te melyiket próbálod ki legközelebb? Melyik a kedvenc tavasz virágod?

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}