Hogyan válassz profi műköröm csiszológépet?

Egy kis szakmai kitekintés következik, méghozzá a csiszológépek kínálatában. Ha rendszeresen műkörmözöl, netán szalont vezetsz, akkor nem is kell elmagyaráznunk, mennyire fontos eszköz ez az életünkben. A minőségi gépek nem csak időt, energiát spórolnak nekünk, de a munka minőségét és az ügyfelek komfortérzetét is emelik. Elvitathatatlanul fontos a munkagépek biztos forrásból való beszerzése, és természetesen a karbantartásról és higiéniáról sem feledkezhetünk el!

Akár otthonra, akár a szalonba keresel megfelelő gépet, rengeteg szempontot figyelembe vehetsz a választáshoz. Ebben a bejegyzésben összefoglaljuk a legfontosabb szempontokat és funkciókat, amiket a választáskor figyelemebe vehetsz. Ezen felül a profi gépek között megtalálod a prémium minőségű, magasabb teljesítményű eszközöket is, tehát a magas elvárással érkezők is bátran válogathatnak a Moonbasa Nails csiszológép kínálatából.
 

Fordulatszám, teljesítmény

A gyorsaság, az időtállóság és hatékonyság egyik ismertetőjele lehet a fordulatszám vizsgálata. Megtalálod nálunk a 20.000 fordulat/perctől 35.000 fordulat/percig terjedő skálát. Azonban ez az érték nem feltétlenül jelenti azt, hogy az adott gép magasabb fordulatszámmal mindenben előnyösebb, mint az alacsonyabb értéket garantálók. Számos más szempont is közrejátszik a felhasználás minőségében.


 

Milyen funkciók közül válogathatsz?

Az állítható fordulatszám szabályozás, a csiszolófej készletek tartalma, az állítható forgásirány elsődleges szempontok lehetnek. A leírásokban a felhasználási területet is megfogalmazzuk, vagyis azt, hogy inkább otthoni, vagy inkább rendszeres munkához ideálisak a csiszológépek. A külön megvásárolható csiszológép fejeknél mindig vedd figyelembe, mely eszközökkel kompatibilisek.

A csiszológép fejek tekintetében azt is leírjuk mindenhol, hogy komolyabb műkörmök, vagy inkább csak gél lakkos körömdíszítések eltávolítására alkalmasak. Ezzel kapcsolatban az is fontos infó lehet, hogy egyes csiszolófejek csatlakozói nem kompatibilisek, vagy eltérnek más csiszolófejek csatlakozóitól.


 

Az ár kérdése

Ha átnézed a kínálatot az ár nagyban összefügg a kínált extrák mennyiségével. Ennek fejében érdemes tudatos döntést hoznod. Ha szeretnél spórolni, beérheted kevesebb kiegészítővel, ha maximális szolgáltatásra vágysz választhatod a kiterjedtebb szetteket. Azonban az is fontos, hogy egy komplett szett beszerzése együtt kedvezőbb lehet, mint a különböző kiegészítők folyamatos újravásárlása.

A jó gép hosszabb távú befektetés is, ezért nyugodtan döntsd el, hogy mely funkciók és kiegészítők azok, amikért érdemes beruháznod, hiszen később is kihasználod majd ezeket.
 

Garancia

A garancia szintén előny lehet a választásnál. Mi minden gépünkhöz 1 év garanciát ajánlunk jelenleg. Ez az idő épp elég ahhoz, hogy a nagyon ritka műszaki hibák kiderüljenek, és emiatt ne kelljen aggódnod. Az elhasználódásból adódó hibák persze egy idő után jelentkezhetnek, de helyes és gondos működtetés mellett ezek többnyire csak jópár év után jelentkeznek.

A különböző színben, kivitelben és kiegészítőkkel elérhető műkörmös csiszológépek kínálatában minden szükséges információt megtalálsz, ami a választást segítheti. Reméljük, hogy összefoglalónkkal is sikerült egy átfogóbb képet adnunk a palettáról, és amennyiben ezen felül bármilyen kérdésed felmerülne, keress minket bizalommal!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}