Elegáns piros körmök karácsonyra

A karácsonyi manikűr trendek kihagyhatatlan eleme a piros szín. Ezúttal négyféle klasszikus, elegáns, viszonylag könnyen elkészíthető, piros körömdíszítést mutatunk be.
A piros körömlakk valami olyasmi, mint a ruhatárban a „kis fekete“. Minden helyzetben jó, mindig elegáns, és mindenkinek jól áll. Egyszerűen nem lehet vele mellényúlni.
 
Különösen karácsonykor igaz ez, hiszen a karácsony egyik szimbóluma a piros és a zöld. Így aztán a karácsonyi manikűr trendek kihagyhatatlan eleme a piros szín. Vannak, akik szeretik a túldíszített körmöket, és ebben az időszakban kiélik kreativitásukat. Apró csomagok, hóemberek, csillámok és strasszok jelennek meg a körmökön.
 
Mások azonban a letisztult eleganciára esküsznek, minimál, vagy csak az egyik ujjukon látható díszítéssel.
 
Nos, ezt a bejegyzésünket nekik állítottuk össze. Négyféle klasszikus, mégis csinos vagy elegáns, viszonylag könnyen elkészíthető, piros körömdíszítést mutatunk be. Hogy a karácsonyfa alatt mi is ünnepi díszben ragyoghassunk!
 

 
Ez a gyönyörű, csillámos körömlakk eleve ünnepélyessé teszi a körmöt. Valóban nem kell túldíszíteni, önmagában is megállja a helyét. Ha azonban neked hiányzik róla valami, tényleg csak minimál díszítésben gondolkodj, ahogy az a képen is látható!
 
Ez a manikűr a 301-es, enyhén csillámos bíborka géllakkal készült. A csillámos géllakkkét rétegben fed tökéletesen. Az első réteg géllakkot vékonyan, majd a második réteg géllakkot picit vastagabban, határozott lakkozó mozdulatokkal vigyük fel a megfelelően előkészített körömlemezre. Rétegenként UV lámpázni kell.
 
Ha a második réteg is tökéletesen megszáradt, jöhet a díszítés. 00-ás díszítő ecsettel és fehér akrilfestékkel hajszálvékony vonalakat tudsz húzni. Ezt követően jöhet a strasszkő. A strasszkő tartós felhelyezéséről cikkünk végén találsz egy videót!
 
 

 
Ezt a csodaszép, mélybordó árnyalatot a 303-as gyöngyház mélyvörös géllakkal tudod elérni. Szintén két rétegben fed tökéletesen. Az egyes rétegeket külön-külön lámpázni kell. Miután teljesen megszáradt, nekiállhatsz a díszítésnek. Ha a képen látható mintát szeretnél, használj Moyra körömnyomdát. (A körömnyomda használatáról előző cikkünkben olvashatsz!) A csillogós minta pedig a Cat Eye mágneses nyomdalakk segítségével érhető el.   
 
Ez a típusú nyomdalakk mágnes segítségével lesz igazán szép. Vidd fel körmödre a mintát, majd a felvitel után azonnal helyezd a mágnest közvetlenül a körmöd fölé, kb. 0,5 cm távolságra! A mágneses hatás, azaz a “cat eye effect” egyből kirajzolódik a körmön. Várj 20-30 másodpercet, míg a lakk kissé megszárad körmödön, utána vedd el a mágnest. Végül vigyél fel egy vékony réteg leoldható fixálásmentes fényzselét!
 

 
Egyszerű, de nagyszerű. Ráadásul tényleg nem kell nagy tudomány az elkészítéséhez! A képen látható körmökre 260-as és a 269-es ONE step géllakkokat használtunk. A one step géllakkok előnye, hogy gyorsabban lehet velük dolgozni:egy réteg esetén is tökéletesen fedést biztosítanak.
Ugyanez a stílus nagyon szép lehet akkor is, ha ezüst körömlakk helyett aranyat használsz. Piros és arany körömlakkjaink ebben a hónapban akciós áron kaphatók!
 

 
A képen látható díszítés szépsége az erőteljes piros színben rejlik, amelyet a köröm aljára helyezett strasszkövek emelnek ki. Rendkívül elegáns, ünnepi manikűr.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}