Így válaszd ki a tökéletes műkörmöt az alkalomhoz illően

Megmutatjuk, hogyan választhatsz megfelelő stílusú műkörmöket bármilyen alkalomra, egy egyszerű baráti összejöveteltől egészen egy esküvői.

Jól tudjuk, hogy ruha szempontjából minden egyes alkalomra más összeállítás lehet az ideális választás. És nincs ez másképp a műköröm esetében sem. Vannak olyan stílusú, megjelenésű és színű körmök, melyek kiválóan mutatnak egy hétvégi buliban, de egy esküvőn például már kevésbé elegánsak.
Éppen ezért hoztunk néhány tippet azzal kapcsolatban, hogyan választhatod ki minden alkalomra a tökéletes megjelenésű körmöket, melyek az adott eseményhez és a stílusodhoz egyaránt illeszkednek majd!


Így lehetsz a hétvégi buli sztárja
Egy hétvégi baráti összejövetel vagy egy buli kiváló alkalom arra, hogy megmutasd magad és egyéniségeddel kitűnj a tömegből. Ennek nagyon jó módja az, ha feltűnő, ámde ízléses körmöket csináltatsz magadnak, melyek színüknek vagy stílusuknak köszönhetően azonnal képesek magukra vonzani az emberek tekintetét.
Az ilyen esetekben is fontos persze, hogy körmeid megjelenésüket tekintve összhangban legyenek külsőddel, és a hajadhoz és sminkedhez ugyanúgy illeszkedjenek, mint az általad választott ruhaösszeállításhoz.

Hogy milyen stílust és színeket választasz, az természetesen egyéniségedtől és az összejövetel jellegétől is függhet. Van, akinek a rikító, neon színű körmök jönnek be igazán, mások a visszafogottabb, pasztell árnyalatok hívei. Ha igazán szeretnéd, hogy az est fénypontját a te körmeid jelentsék, érdemes egy kicsit az aktuális trendekbe is beleásni magad.

Így egész biztosan olyan megoldást választhatsz, melyet te is és minden ismerősöd, barátod és a buli összes vendége imádni fog! Például mutatós, trendi mintával ellátott géllakk körmöket!
 

Ami egy esküvőn is igazán jól mutat
Itt a nyár, ami azt jelenti, hogy az esküvőszezon is elérkezett. Egy menyegző pedig olyan esemény, melyen minden vendég szereti a legjobb arcát mutatni. Ennek érdekében pedig nem csak a tökéletes ruhaösszeállítás, de a szép körmök is fontosak.Egy esküvőn azonban nem illik hivalkodó megjelenésünkkel kitűnni a tömegből. Érdemes inkább arra koncentrálni, hogy megjelenésünk eleganciát és harmóniát sugározzon, melyben tökéletes segítségünkre lehetnek az olyan pasztellszínek, melyek egyáltalán nem rikítóak, jól illenek egy szemrevaló ruhához, de akár a nyár vidámságát is képesek magukon hordozni.

Nagy sikert arathatnak például a kék vagy a sárga visszafogott árnyalatai, de az elegáns, barnás és bordós körmök is jó döntést jelenthetnek. A lényeg, hogy a neont, a feketét és a fehéret érdemes kerülni. Utóbbi szín a menyasszony kiváltsága, előbbi pedig a gyászé, míg a túlzottan színes vagy túlgondolt mintával ellátott körmök kevésbé illeszkednek jól az esemény volumenéhez, hangulatához.
 

A tökéletes hétköznapi megoldás kiválasztása
A hétköznapok során a legfontosabb, hogy körmeid ne csak stílusosak, de praktikusak is legyenek egyben. Éppen ezért a szín, a minta és a megjelenés mellett érdemes a méret kiválasztására is nagy hangsúlyt fektetni, és olyan műkörömöt találni, mely egyszerre szép, és nem akadályoz a mindennapi tevékenységekben.Ha méretről van szó persze, mindenki számára más lehet az ideális. Ez attól függ, hogy a hétköznapokban milyen munkát végzel, és mennyire lehet problémás, ha körmeid hosszabbak az átlagosnál.
Hogy hétköznapi szettedhez milyen színeket és mintázatot választasz, az abszolút csak saját stílusodon és ízléseden múlik. Engedd szabadjára fantáziád, és élvezd, hogy körmeiden keresztül megmutathatod a benned rejlő egyediséget a világnak!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}