Megújult géllakk induló készlet

Megújult a géllakk induló készlet, hogy egyszerű és könnyed legyen a géllakkozás. Közel kétszer annyi alkalomra elegendő és akár kétszer annyi leoldást tesz lehetővé a megújult szett.

A géllakk induló készlet közel 9 éve van jelen az Moonbasanails.hu áruházban, így már számtalan megújításon esett át az évek alatt. Vásárlói visszajelzésekhez és az újabb alapanyagokhoz igazítjuk a géllakk induló készlet megújulását. Számunkra fontos, hogy a szett megvásárlásakor minden szükséges kellék már nálad legyen és ne kelljen újra rendelni azért, hogy a géllakkodat le tud oldani.A géllakk induló készletekben már évek óta csak fixálásmentes fényzselé található, így nem szükséges a kötés utáni fixálás gél fixálóval. Így még egyszerűbb és könnyebb az elkészítési folyamat. A szettekben megtalálható a bonder és a fényzselé különálló termék és nem egy „kombó” base@top. Ezáltal sokkal hatékonyabb a tapadás és sokkal fényesebb a csillogás. A Base@top egy szuper termék, csak sajnos kötés után fixálni kell, így nem illik a géllakk induló szettbe.

Dupla géllakk a géllakk induló készletekbe! Nem egy szín, hanem rögtön kettő található az induló készletekben, így ha nem tudsz választani, akkor máris nálad van a két legnépszerűbb szín. Sajnos szín cserére nincs lehetőség, de számos géllakk színnel tudod bővíteni a készleted mennyiségi kedvezménnyel és akár kuponkedvezménnyel. A szettben 3Step géllakk található, ami akár már az első rétegben is tökélesen fedd, nem folyik és nagyon könnyen kenhető.A géllakk induló készletben számos olyan extra kellék is található, amivel még egyedibbé tudod tenni a körömdíszítésedet, ilyen  például a strasszkő. A körömágyad is legyen ápolt, ehhez használd a körömágypuhító olajat, amit megtalálsz a szettben megfelelő mennyiségű kiszerelésben.

Egy újdonság a géllakk eltávolító pálcika segítségével a leoldott géllakkot egyszerűen és könnyedén el tudod távolítani, mert a pálca segítésével lekaparható a géllakk a körömlemez megsértése nélkül. A pálca csak a nevében egy pálca, az egy erős fém eszköz, amit nem egyszeri használatra terveztek, hanem többszöri, rendszeres használatra. De figyelj, mert csak oldás után tudod használni.A géllakkok leoldásához dupla leoldó fólia található a szetteken, így még több leoldást tesz lehetővé. De egy apró trükkel ezt még magadnak akár meg is növelheted. Spórolj a leoldódó fóliával és óvatosan távolítsd el, így akár egy fólia többször is felhasználható. A csomagban található még egy kétoldalas, képes használati útmutató, ami segít az elkészítésben és a leoldásban.

Vágj bele a géllakkozásba és szerezd be a saját géllakk induló készleted akár 22% kedvezménnyel és ingyenes, gyors szállítással.

A szettek megvásárlása után se hagyunk magadra, mert a szettben számos körömdíszítési tipp és köröm tippek találhatók ebook formában. Így ha nem lenne más ötleted, akkor csak elég megnézned egy két körömdíszítést és máris indulhat a körömdíszítés. Számos ötletet is találsz a facebook oldalon. Ahol naponta többször osztunk meg szupernél szuperebb körömdíszítési tippeket.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}