Dobd fel a hangulatot egy Halloween manikűrrel!

Öröm az ürömben – vidám színekkel rémisztjük meg az időjárást

Ha kezded azt érezni, se nappalod, se éjszakád, a sötét, hűvös idő teljesen kikészít, akkor itt az ideje valami őrületes kreatívkodásba kezdeni. Mi a színes körmök, különösen a gél lakkok rajongói vagyunk, ezért ezen a fronton kell helyt állnunk. Mutatunk Halloweeni tököket, csontvázakat, rémisztően humoros megoldásokat erre az újkeletű, de annál népszerűbb nyugati eredetű ünnepre.

Minden nemzet másképp áll a halottak napjához, és mindenhol megtalálható az elmélyülés, elgondolkodás mellett az ünnepi díszítés is. Itthon többnyire a krizantémok, fehér és őszi virágok számítanak hagyományosnak, Mexikóban, vagy az USA-ban kicsit más a hozzáállás. Ők inkább az élet és az életre kelő, szeretetben megőrzött elhunytak ünneplésbe kezdenek, és könnyen lehet, hogy ez a vidám hozzáállás téged is alkotásra sarkall majd.

Gél lakkok Halloweenkor is!

Ha Halloween, akkor narancssárga és fekete! Talán erre asszociálnak a legtöbben a tökfaragás, a dísztökök, a mókás boszik és vidám túlvilági élet kapcsán. Érdemes tehát ezeket az alapszíneket vagy díszítő elemeket beszerezned.

Hozunk konkrét ötleteket is, melyekből lehet, hogy te is jópofa ötleteket találsz magadnak, vagy épp a vendégeidnek. Ha megvannak a nyerő kombinációk, oszd meg velünk Facebookon is, hogy mások is gyönyörködhessenek a végeredményben! Az is jó dolog, hogy ilyenkor ősszel a szezonális színekben is bőven találunk narancsot, rozsdabarnát, melyek rímelnek az őszi falevelek hangulatára. 

Vagány halálfejek, csontvázak

Morbid, vagy sem, vagy egyfajta furcsa stílusa a novemberi ijesztgetős maszkoknak és maskaráknak. Nincs szó arról, hogy bármiből gúnyt űzne az ember, egyszerűen színes emlékként, vidám színben feltüntetett jelképként emlékszik a halottakra, helyezi őket élő szerepbe ilyenkor. A halálfejek és csontvázak viszonylag könnyen, vékony ecsettel készíthető minták. Készítheted őket feketével, fehérrel, vagy épp foszforeszkáló lakkokkal.


 

Sütőtökök, dísztök – kötelező kellék

A sütőtököt egyébként bátran fogyaszd ebben az időszakban, hiszen nem csak a körmeiden mutat jól, de a körmeidnek is jót tehet a rendszeres fogyasztása. Olcsó, egyszerű szezonális növény, amiből rengetegféle recept készíthető a muffintól a krémlevesig minden mennyiségben. A mintákat megoldhatod matricával, vékony ecsettel, vagy egyszerűen a színösszeállítással utalhatsz a szimbólumra.

 

Metál, csillám, Thermo gél lakk

A hőmérő higanyszálával együtt mozoghatnak a körmeid, vagy épp a halloweeni díszítés is. Egyszerűen használj Thermo gél lakkot, vagy Solar effect gél lakkot, és próbáld ki télen is ezeket az ínyenc színváltós lakkokat. A metál és a csillogás is bőven belefér ebbe az időszakba, egy bőrnadrág mellé szinte kötelező kellék lehet!

 

Fedőlakkok és szikrázó csillogás

Ne feledkezz meg az alapozásról és a rétegek szárításáról se, különösen a sötétebb, fekete árnyalatoknál. A fedőlakkok pedig nem csak tartóssá, de káprázatosan egyedivé, mattá, vagy épp csillogóvá varázsolhatják a végeredményt!
Tarts velünk idén is a gél lakkozás és műkörmök kreatív világában!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}