Megéri otthonra műköröm csiszológépet vásárolni?

Ha te otthon, magadnak készíted a géllakkozást, és már van némi tapasztalatod, akkor bizonyára felmerült benned az igény, hogy egy csiszológépet is beszerezz ehhez. Cikkünkben bemutatjuk, miért van valóban szükség egy jó minőségű gépre otthoni használatra is, és kiderül az is, melyik a legmegfelelőbb készülék.

A műköröm csiszológép egy nagyon fontos eszköze a profi pedikűrösöknek, műkörmösöknek, de azoknak is hasznos lehet, akik otthon maguknak készítik el a körömdíszítést. A csiszológép használatával ugyanis meggyorsítható az a munkafolyamat, amikor a géllakkot eltávolítod.

De nemcsak erre jó ez a gép, hanem körömreszelésre is, sőt akár a kutikula vagy a tyúkszem eltávolításához is igénybe vehető ez a szerkezet.

Persze nem mindegy, milyen fejjel használod a készüléket! Kínálatunkban is találsz többfélét, például a géllakk leszedéséhez leginkább a lekerekített hengerfejet szokták javasolni, ezzel szemben a kúpfej a porcelánanyagok eltávolítására alkalmas. Gömbfejet helyezz be, ha a körömbőr eltávolításához kell használnod csiszológépet. Vannak gyémánt és karbidfejek, ezeket készletben érdemes beszerezni, nálunk is megtalálod őket a Gépek és tartozékok kategóriában! 

Milyen műköröm csiszológépet válassz?

Műköröm csiszológépből is többféle kapható: vannak kimondottan kezdők számára alkalmas készülékek, ezek otthoni felhasználásra is megfelelőek. Hiszen lássuk be: azok, akik nem készítenek el naponta nyolc-tíz körömdíszítést, nem kell, hogy költségekbe verjék magukat egy komolyabb gépet vásárolva. Ha a saját körmöd ápolásának céljából, a géllakk eltávolításához van csak szükséged a szerkezetre, akkor teljesen megfelel egy hobbi csiszoló gép is.

Ma már ezek a gépek is nagy fordulatszámmal képesek működni, és a fejek forgásiránya is szabályozható. Ez azért fontos, mert bizonyos esetekben könnyebb így használni a gépet: balkezeseknek lehet például nagy előny, ha a megszokottal ellentétes irányban is tud forogni a fej.

Szokták javasolni, hogy nézd meg, mennyi súlya van a kézifejnek, de jobban számít a rezgésszám. Azonban ha otthon dolgozol a géppel, valószínűleg csak pár hetente veszed elő, így biztosan nem adódik ezzel problémád.

Inkább arra figyelj, hogy válassz a készülék mellé porelszívó kéztámasz is, amivel garantálható, hogy a gép tovább fog működni, hiszen nem kerül bele annyi por. Ha nem akarsz erre befektetni, akkor is gondoskodj rendszeresen a csiszológép tisztításáról!
Melyik termékünket ajánljuk otthoni használatra?

Nem kell kiköltekezned, ha csak otthoni használatra, magad számára keresel műköröm csiszológépet, hiszen igen kedvező áron szerezhetők be ezek az eszközök webáruházunkból. Többféle modell közül is választhatsz. Az elektromos hobbi csiszológép 5 különböző színben is kapható nálunk: van fehér, pink, szürke, fekete és fukszia is. Neked melyik tetszik a legjobban?
 


A gép használata rendkívül egyszerű. Először is, helyezd fel a csiszolófejet! Kapcsold be az eszközt a power gomb megnyomásával, majd válaszd ki a fej forgásirányát (+ vagy –). Kapcsold be a csiszolófejet is a piros gombbal! Ha szeretnéd, növeld a sebességet is a tekerőgomb segítségével. Ha 0 státuszba állítod a gombot, akkor a csiszolófej leáll. Ahhoz, hogy a csiszológép is kikapcsoljon, nyomd le a főkapcsoló gombot.

Ennek a gépnek a maximális fordulatszáma 20 000 fordulat/perc, így elsősorban géllakkos körömdíszítések eltávolításához ajánljuk. Előnye a terméknek, hogy csiszolófej készlet is jár mellé! Egy év garanciát vállalunk rá.

Nézd meg a többi termékünket is, válaszd ki a számodra leginkább megfelelő műköröm csiszológépet, és rendelj hozzá csiszolófejeket, csiszológyűrűket is! Szerezz be mindent egy helyen tőlünk az otthoni géllakkozáshoz!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}