Nem hagyunk senkit kedvezmény nélkül!

Karácsony előtt a legszebb manikűrötletekkel várunk titeket!

A hétvégén végre van egy kis időd a szépségápolásra? Egy kis pihenés és szépítkezés igazán feldobja az ember lányát a monoton hétköznapok után, különösen, hogy most a legtöbbeknél iszonyatosan gyorsan pörögnek a napok, és alig hisszük el, hogy máris itt a karácsony! Reméljük, hogy a legtöbben az év végén szabadságra tudnak menni, lesz egy kis idejük magukra és a szeretteikre is, hiszen ez az ünnep lényege!
 

Vagy mégsem? Sokan épp a készülődést tartják igazi ünnepnek. Azt az időtöltést, ami folyamatosan ráhangol minket egy közeledő eseményre. Mindenkiben más gondolatokat ébreszt a karácsonyi időszak, egyesek bezsonganak tőle, mások szomorkásan élik meg az ünnep témáját. Az azonban szinte mindenkinél közös, hogy az első hópelyhek, a kellemes gyermekkori emlékek, ha részben is, de felbukkannak a gondolati világunkban.


Ideje elővenni a téli motívumokat!

Nem látjuk előre, hogy lesz-e fehér karácsony idén, de a manikűr és pedikűr kreatív elkészítésekor ezt a hiányt kiküszöbölhetjük egy-egy szuper téli motívum elkészítésével. És persze az önfeledt, szórakoztató időtöltés közben kikapcsolódhatunk egy pár órára.


 

Hópelyhek minden mennyiségben!

A téli időszakban gyönyörű megoldásokat találhatsz a havas, jeges, hópelyhes motívumokra. A varázslatos minták kirajzolódásához a Snow Ice Base Clear és a Snow Ice Base White géllakkok egyikére mindenképp szükséged lesz! Ezek nélkül egyik módszerrel sem tudod majd a kívánt hatást elérni, hogy a színpöttyök terüljenek és felvegyék a kívánt mintákat.


 

Ecset, vagy matrica? Melyiket választod?

Ha vállalkozószellemű vagy, akár vékony ecsettel is elkészítheted a jégvirágokat, pelyheket, vagy egyéb motívumokat is választhatsz. Ha fontos az egyszerűség és a szabályos minták, akkor pedig válassz a köröm matricák, vagy körömnyomdák közül, hiszen így gyerekjáték lesz a díszítés!


Kontrasztok, csillogás

Az ünnepi, alkalmi megjelenéshez jól passzolnak a kontrasztok, a feltűnőbb színek, vagy esetleg ezek kombinációja a visszafogott, szolid árnyalatokkal. A Fekete és fehér, az arany és az ezüst igazán erős és jó esetben ízléses kombinációt eredményeznek. Mindig érdemes előre megtervezned az alkotást, ha díszíteni is fogsz, legalább egy gyors vázlatot készíts, hogy tényleg azt kapd végeredményben, amire vágytál. A márványos és elmosódó kompozíciókat, a nude színeket ilyenkor feldobhatod egy kis strassz, vagy kövek segítségével.

Hétvégi kedvezmények

Ezen a meghosszabbított hétvégén 18% kedvezményt kaphatsz a vásárlásaidból 5000 Ft vásárlás esetén, ráadásul egészen hétfő, november 23 éjfélig! Úgyhogy, ha már tervezted a téli színek és díszítők beszerzését, érdemes mostanra időzítened a rendelést, hiszen a kiszállításunk gördülékenyen működik továbbra is! Egy kezdőszett, vagy a kedvenc kiegészítők is jóval olcsóbban beszerezhetők, így érdemes lehet kihasználni ezt a kuponkódot!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}