A sokszínű buffer

Gyakori tévhit eloszlatására készülünk most. Mindezt a következő képen lehetne megfogalmazni: A BUFFER NEM POLÍROZÓTÖMB!
Igen gyakori probléma, hogy a buffert is a polírozótömbökéhez hasonló tulajdonságokkal ruházzák fel. Pedig a buffer használatával nem lesznek természetes fényű körmeid. Sőt, míg a polírozó tömböt a lakkzselé eltávolítása után kell használni, addig a bufferre az előkészítés folyamán lesz szükséged!

Ebből kifolyólag minden induló szettünk tartalmaz egy buffert is. De ha ez elhasználódna, elkopna a felülete, akkor sem kell kétségbe esned, mert webáruházunkban a szivárvány minden színében megtalálod ezt a hasznos kis eszközt. Ráadásul nem csak két, hanem a hosszabb élettartamot biztosító négyoldalú verziót is megtaláljátok nálunk. Használhatod minden oldalán egyenlő mértékben, vagy választhatsz más taktikát és csak egy oldalt használsz mindaddig, amíg az el nem kopik. 

Élénk, feltűnő színeivel feldobja a manikűrözést, hogy még jobb hangulatod legyen. Már ránézni is jó a kis vibráló tömbökre, máris mosolyogsz!

A bufferek feladata a köröm lemezének felbolyhozása a lakkzselés körömdíszítés előkészítésekor. Biztosítja, hogy a bonder jobban, tartósabban tudjon tapadni körömlemezedhez. Tehát bátran kijelenthetjük, hogy akár 3 héten át is tartó körömdíszítésed alapja a buffered!

Hogyan használd helyesen?

- a buffereket a két végén, a fehér résznél fogd meg két, vagy három ujjal, attól függően, hogy neked hogyan áll stabilabban a kezedben
- a körömlemezre merőlegesen tartsd
- hosszanti irányú mozgásokat végezz vele
- kerüld az apró „reszelő” mozgást


A bufferek felülete ugyan szemcsés, ám nem durva, ezért ritkán sérül tőle a körömlemez, de túl intenzív használatkor előfordulhat bőrbevérzés!

FONTOS! Sérült körömbőr és körömgomba esetén nem ajánlott a használata. Lehetőleg használj saját, külön buffert higiéniai megfontolásból!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}