Gél lakkos körömdíszítések húsvétra

A Húsvét a legtavasziasabb ünnep. Mivel mással lehetne megünnepelni, mint egy csodálatos körömdíszítéssel, ami még inkább emeli az ünnep fényét és tökéletesen összhangot teremt közted és az ünnepi megjelenésed között.
Most összeszedtünk pár tippet, hogy idén Húsvétra milyen gél lakkos körömdíszítést érdemes készíteni, ha igazán szép végeredményt szeretnél magadnak. Használj bátran pasztell színeket, hiszen az év ezen szakában ez az egyik legjellemzőbb. De a csillogásról és a különleges megjelenésről sem kell lemondanod! Máris megtudhatod, hogyan!

Ha tavasz, akkor a virágoké a főszerep. Így bátran adj helyet Te is körömdíszítéseden a virágmintáknak és motívumoknak! Akkor sem kell lemondanod erről a díszítő elemről, ha nincs különösebb kézügyességed, hiszen az akril hatású matricák között számos remek minta közül válogathatsz.


Ha Húsvét akkor nem mehetünk el a népi hagyományok és a szokások mellett! Kedveled a régi magyar mintákat, mint a kalocsai hímzés mintái? Esetleg Te is szívesen megnézel egy-egy bájos népművészeti alkotást? Na és mit szólnál, ha ez idén a húsvéti gél lakkos körömdíszítésed díszeként jelenne meg? Ezt is megvalósíthatod könnyedén akril hatású matricákkal!


A barátaid, ismerőseid és a környezeted alapvetően életvidám és boldog embernek tart? Akkor ez a körömdíszítés kiváló választás lehet a számodra. A kis rózsamintákkal szegélyezett bicikli minta egyszerre bájos és nőies. Megmutatja a benned élő gyermeki éned és a rózsáknak köszönhetően mégsem túl kislányos, hanem női egyéniséged hangsúlyozza.


Még az elmúlt évben robbant be a körmös köztudatba, de idén további teret nyert és hódít a márvány hatás a körömdíszítések terén. Mivel az elkészítéskor pasztell színekkel kell dolgozni, azért ez is egy remek választás lehet idén Húsvétra! Fontos azonban, hogy azok a körmök, amelyek nem ezzel a technikával készülnek, mindig egy markánsabb, sötétebb árnyalatot kapjanak, hogy a márvány hatás még inkább érvényesülni tudjon.


És máris visszatértünk egy világosabb árnyalatra, és ahogy a bevezetőben is ígértük, a csillogás kedvelőinek is mutatunk megoldásokat a Húsvéti gél lakkos körömdíszítés elkészítéséhez. Ehhez nem kell más tenni, mint egy nagyon markánsan csillogó (vagy glitteres) gél lakkot beszerezned és mellé egy pasztell színárnyalatú gyöngyház fényű vagy csak enyhén csillámos géllakkot. Fontos hogy ezt a kettőst megtartsd, hiszen ha mindkét gél lakk színed erősen csillámos, a végeredményben kioltják egymást és nem fogsz látványos eredményt elérni. A hatás tovább fokozható, ha pasztell alapra körömnyomdád segítségével még egy mintát is készítesz.


A sellőporok révén bármely pasztell színt feldobhatsz különleges megjelenéssel. A Sellőporok alaptulajdonsága, hogy enyhén aranyló csillámlást kölcsönöznek körömdíszítésednek, úgy hogy közben az alapszínt nem nyomják el. Törd meg a csillogást és válassz egy világos rózsaszínt pasztell alapot, amire körömnyomdád segítségével pillanatok alatt tökéletes mintákat varázsolhatsz!

És még két radás tipp a végére! :) 
Kedvet kaptál a húsvéti körömdíszítésed elkészítéséhez? Akkor szerezd be hozzá szettünket innen! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}