Púder rózsaszín és opálszürke géllakk csodák

A februári hideg vissza-vissza tér hozzánk, és mire kilábalnánk a télből, a változékony tavasz szeszélyei csapnak le az óvatlan hangulatunkra. Tedd egy kicsit színesebbé a borús reggeleket, dobj fel egy gyönyörű manikűrt saját magad és élvezd az életet csinosan, frissen, és természetesen nyitottan az újdonságokra!
Most megmutatjuk, hogy milyen jelentést hordoz magában a púder rózsaszín és az opálszürke szín, és hogyan lehet őket egymással is szuperül kombinálni egy romantikus, vagy épp egy vagány összeállításban. Ez a két szín most áron alul kapható nálunk a befagyasztott árak akciónkban, úgyhogy érdemes megnézni, mit tudsz kihozni belőlük!
 

 
Mit jelent a rózsaszín?
 
Rózsaszín szemüvegen át látod a világot? Akkor neked nem is kell elmagyaráznunk, hogy a rózsaszín és árnyalatai a romantika, a szerelem, a nőiesség, illetve a gyöngéd érzelmek szimbólumai. Ha továbbgondoljuk, benne van minden, ami a törékenységet és a védelemre szoruló újszülötteket, virágba boruló tavaszi gyümölcsfákat, a termékenységet jelképezi. Minél több vörös és lila található a fehérben, annál erőteljesebb, átütőbb, erotikusabb jelentés bontakozik ki az árnyalatból.
 
És minél több fehér, púderszínű árnyalatok kerülnek a vörös festékbe, annál gyöngédebb, kifinomultabb, kedvesebb és visszafogottabb az eredmény. Önmagában is használhatod a finom rózsaszíneket sz alap lakkozáshoz, hiszen így egy ápolt, visszafogott összkép alakul ki. De ha kombinálod erősebb, harsányabb színekkel, akkor egészen változatos hangulatokat is létrehozhatsz.
 

 
Mit jelent az opálszürke?
 
A melegebb, derűsebb árnyalatú púder rózsaszínnel ellentétben az opálos, szürke színek hűvös, borús, de szintén visszafogott hatást keltenek. Önmagukban ritkábban alkalmazzuk, inkább kombinációiról híres. A manikűrök elegáns, konzervatív kiegészítője lehet ez az esőfelhős, télvégi, vagy őszvégi hangulat.
 
A fényes, szinte áttetsző verziók az opálos eget, tópartot, nedves betont, diadalmas hegycsúcsokat, a beolvadást és a szürke színek eleganciáját hordozza magában. Arra vigyázni kell, hogy a megfelelő kiegészítőkkel, csillogó fedőlakkal, strasszokkal, vagy épp egy másik szín felhasználásával az elegancia tükröződjön a búskomorság ellenében. Jól kombinálható ezüsttel, fehérrel, feketével, hideg és meleg kékekkel, valamint a púder rózsaszínnel is!
 
Mit jelent a két szín együtt?
 
A púderrózsaszín és az opálszürke együttesen és külön körmökön alkalmazva többféle hangulatot is elérhet, függően a személyiségünktől és a kiegészítőktől, mintáktól, és a manikűr típustól, amivel összehozzuk őket. A lilásabb árnyalatú halványszürke, delfinszürke nagyszerűen alkalmazható romantikus hangulatokhoz, akár a Valentin napi készülődésben is! A halvány rózsaszínek pedig abszolút a romantikus finomságokra hangolnak, ezeket minden nő imádja a lelke mélyén.
 

 
Remek ötlet lehet az elegáns verziót megragadni a két színből és egy ujj, például a gyűrűs ujj körmét a púder rózsaszínnel, a többit ezüstös opálszürke színnel borítani. Az összhatás előkelő, mégis finom és könnyed! Megfordítva pedig elérhetjük, hogy a babás, törékeny vonalat egy kicsit megszilárdítsuk az egyik körmöt szürkére, ezüstösre színezve.
 
Ha mindkét árnyalat extra halvány változatát kombináljuk, akkor egy tavaszias, kislányos, bájos kombót alkothatunk. Szerencsére ezek világos, és kreolabb bőrhöz is egyaránt passzolnak, de ha átfutod a kínálatot, akkor biztosan jobban látod majd a különbségeket, és ki tudod választani azt, ami veled, a te személyiségeddel a legjobban harmonizál.
 
Hajrá, hajrá, már karnyújtásnyira a tavasz! Gyönyörű manikűrcsodákat kívánunk!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}