Fontos tudnivalók a rendkívüli helyzetre való tekintettel

A rendkívüli helyzetre való tekintettel szeretnélek tájékoztatni, hogy a rendelések feldolgozása folyamatos és zavartalan. Minden szükséges intézkedést megteszünk, hogy a csomagok gyorsan és zavartalanul megérkezzenek hozzád.

Csak pár fontos dolgon változtatunk azonnal.
A gls csomagpontban történő szállítást azonnali hatállyal a helyzetrendezésig felfüggesztjük. Korábban se volt rá lehetőség, de ezek után se lehet a csomagokat személyesen átvenni. A raktári területet már novemberben elszeparáltuk az érkező futároktól. Csomagátadó területet rendszeresen ózonnal is fertőtlenítjük.

Szeretnék újfent megköszönni a futárszolgálatoknak, hogy az elmúlt egy évben a nagy nehézség ellenére is mindent megtesznek a pontos és gördülékeny kézbesítésért. Előfordulhatnak csúszások, de mindenki a gyors kézbesítésen és a megoldáson dolgozik. A megnövekedett rendelések miatt lesznek olyan napok amikor megnövekedett csomagszám miatt később érkeznek meg a rendelések.

Válaszd az érintésmentes átvételt. Rendelésed kifizetésekor választd a banki biztonságú bankkártyás fizetést vagy akár az előre utalást. Így a futártól kevesebb, mint fél perc alatt át tudod venni a csomagot. A GLS futárnál már több éve tudsz bankkártyával is fizetni.

Az Érintés nélküli kézbesítéskor az előre kifizetett csomagokat akár úgy is átveheted, hogy a futárral nem is kell közvetlenül érintkezned. Ebben az esetben a futár csak átadja vagy leteszi az ajtód elé a csomagot.

#MaradjOtthon és #RendeljOnline.
Élj az új lehetőségekkel és tedd egyszerűbbé a csomagátadást. Köszönöm, hogy segítesz ebben is.

Már több, mint 10 éves működésünk alatt és ebben kiemelt helyzetben is kiemelten fontos számunkra, hogy pontos és megbízható partnered legyünk a géllakkok és műköröm alapanyagok világában.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}