Boldog Karácsonyt!

Idén is elérkezett az év egyik legjobban várt időszaka, a karácsony! Mostanra már biztosan mindennel elkészültél vagy még a végső simításokat végzed a nagy nap előtt.
Ez a karácsony jobb és szebb lesz, mint az elmúlt évben, mikor a szeretteinkkel csak online az internet segítségével tudtunk kapcsolatot tartani. Az idén is azért figyelni kell, hogy minden előírást lehetőleg betartsunk még azt is amiről nem is tudunk. Ezt azért tesszük, mint ahogyan múlt évben is, hogy a következő karácsonyunk szebb, szeretettel teljesebb legyen.

Most csak pár perc erejéig rabolnánk csupán az idődet. Szeretném megköszönni az egész évben a lelkesedésedet, figyelmedet és vásárlásaid. Bízom benne, hogy jövőre még jobb és szebb körömdíszítéseket fogsz alkotni géllakkjainkkal és alapanyagainkkal. Számtalan körömdíszítés és még több újdonság került idén a polcainkról, ezáltal a otthonokba, amelyekért nagyon sokat dolgoztunk és reméljük, hogy a jövőben is megtehetjük érted.

Nem is húznánk tovább, legyen csodás, meghitt a karácsonyod, olyan, amit elterveztél és csodás körömdíszítésekben gazdag, boldog új évet kívánunk!


Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}