Nyárvégi körömdíszítési tippek

Hamarosan itt a nyár vége és beköszönt az ősz és ismét nyugovóra tér a természet a nyári pörgés és burjánázás után. Ám még egy teljes hónap áll a rendelkezésünkre, amit nem szabad kihagyni, hogy a nyarat még kiélvezzük. Éppen ezért mostani összeállításunkban olyan körömdíszítéseket hoztunk el neked, amelyek igazán beleadnak apait-anyait egy nyárvégi körömdíszítés elkészítéséhez.
Nyári körömdíszítési tippek sorozatunkban még egy témát nem érintettünk, ami pedig szorosan köthető a nyaraláshoz és a nyárhoz. Ez pedig a tengerpart és a vízpartok témája. Így most mostani körömdíszítéseinkből kettőt is erre a témára építettünk fel és reméljük neked is adni fog még egy kis ötletindító gondolatot ahhoz, hogy elkészíthesd nyárvégi körömdíszítéseid.Máris itt az első tippünk, ami a konkrétan a tenger hullámzó habjait és a tenger színes élővilágát idézi meg a számunkra. Az elkészítése ugyan kicsit több időt és odafigyelést igényel, de hidd el, minden ráfordított perc és fáradtság meg fog térülni a végeredmény láttán.
 
A tenger habos hullámait idéző körömdíszítés


 1. Alaposan készítsd elő körmeid. Reszeld és vágd a kívánt formára, majd buffer segítségével bolyhozd fel. Portalaníts portalanító kefével és ne feledkezz meg a Nail prep használatáról sem.
 2. Dolgozz Moonbasanails ONE step géllakkokkal. Ennél a nyári körömdíszítésnél mi a #121, #174 és a #210-es ONE step géllakkokat használtuk. A csillámos hatás eléréséhez #453-as MagicTOP géllakkot használtunk.
 3. A színátmenetet ezúttal Körömfesték szivacsra kenve oldottuk meg két rétegben. A rétegeket külön-külön UV lámpa fénye alatt hagytuk megkötni.
 4. A köttetés után egy vékony réteg csillámos hatást keltő #453-as MagicTOP géllakk segítségével valósítottuk meg. Ezt szintén meg kell majd köttetni UV lámpa fénye alatt.
 5. Most jön a kicsit furmányosabb rész. Egy tálkába csapvizet engedtünk, amibe fehér nyomdalakkot cseppentettünk. (Akár 2-3 csepp is mehet.) Vártunk kb. fél percet, míg a lakk teljesen elterült, majd körömlakklemosót spicceltünk a felszínére. Ettől kis szakadások, karikák és buborékok keletkeztek a vízfelszínen úszó nyomdalakkban. Ezt addig ismételtük, míg a kívánt hatást el nem értük.
 6. A géllakkos felszínével lefele határozottan egy mozdulattal belemártottuk a pálcikát a felbuborékosodott körömlakkos vízbe. Kb. 10-20 másodpercig állni hagytuk benne, majd narancsfa pálca segítségével a vízfelszínen lebegő felesleget összesodortuk és kivettük a pálcikát. A nyomdalakk így tökéletesen rásimult a géllakkos felszínre.
 7. Hagytuk pár percig száradni, hogy a víz teljesen elpárologjon.
 8. Egy vékony réteg Leoldható, fixálásmentes fényzselét kentünk fel a körömdíszítésre, ám mielőtt még UV lámpa fénye alatt megköttettük volna néhány színes kis csillagot is elhelyeztünk a fényzselében. Csak ezután köttettük meg UV lámpa fénye alatt.
Ugye, hogy nem is olyan nagy ördöngösség volt ez a körömdíszítés. Viszont a végeredmény elképesztő tud lenni! Ügyesebbek azzal is kísérletezhetnek, hogy a hab-effektet nem a teljes körömlemez felszínén, hanem csak egy részéig engedik, így akár egy hullámzó tengerpart illusztrációját is el lehet könnyedén készíteni. Használd bátran fantáziád vagy keress rá az interneten a hullámzó tengerpartra és szerezz még több inspirációt nyárvégi körömdíszítésedhez.


 
Őszváró körömdíszítés a nyárvégére

Tagadhatatlan tény, hogy nem mindenkinek a kedvence a nyári időszak. Sokan a tavaszt, a telet vagy éppen a közelgő őszt részesítik előnyben és kedvelik jobban, mint a forró, pezsgő nyári évszakot. Nekik gondoltuk ki a következő körömdíszítési tippet, amit bárki könnyedén, szinte bármikor elkészíthet. 1. Alaposan készítsd elő körmeid. Reszeld és vágd a kívánt formára, majd buffer segítségével bolyhozd fel. Portalaníts portalanító kefével és ne feledkezz meg a Nail prep használatáról sem.
 2. Dolgozz Moonbasanails ONE step géllakkokkal. Ennél a nyárvégi körömdíszítésnél mi a #121-es ONE step géllakkokat használtuk.
 3. Vidd fel egy vékony rétegben a ONE step géllakkot, majd köttesd meg UV lámpád fénye alatt.
 4. Most pedig jöhet a nyomdázás. Tudod, ez az a körömdíszítési technika, amivel könnyedén, különösebb kézügyesség nélkül is, szinte bárki tökéletes mintákat varázsolhat magának. Mi az M81-es mintakorongra SP05-ös nyomdalakkal választottuk ezt a mintát.
 5. A nyomdázás után egy vékony réteg Leoldható, fixálásmentes fényzselét vittünk fel, amit végül UV lámpa fénye alatt köttettünk meg.
Ez a körömdíszítés bár jóval egyszerűbb a korábbiaknál, mégis szolid eleganciát sugall viselője számára. A #121-es ONE step géllakk színe ráadásul önmagában egy nude-közeli árnyalat, ami a visszafogottságot és a természetközeli állapotot sugallja viselője számára.


 
Csillogásból sosem lehet elég

És végre itt egy igazán csajos, csillogós körömdíszítés ami a csillogás szerelmeseinek ad ötleteket és inspirációt egy nyárvégi körömdíszítés megálmodásához és elkészítéséhez. 1. Alaposan készítsd elő körmeid. Reszeld és vágd a kívánt formára, majd buffer segítségével bolyhozd fel. Portalaníts portalanító kefével és ne feledkezz meg a Nail prep használatáról sem.
 2. Dolgozz Moonbasanails ONE step géllakkokkal. Ennél a nyárvégi körömdíszítésnél mi a #121-es ONE step géllakkokat használtuk.
 3. Miután felvitted a ONE step géllakk réteget azt köttesd meg UV lámpád fénye alatt. Csak ezután vigyél fel egy vékony réteg Leoldható, fixálásmentes fényzselé réteget. A köttetéssel ezúttal várj!
 4. A még meg nem kötött fényzselé rétegbe ecset segítségével vigyél fel némi csillámport. Mi a CG107 és CG173-as csillámporokat használtuk fel ennél a körömdíszítésnél. Átlósan dolgoztunk és a körömlemez közepe fele egyre kevesebb csillámport vittünk fel mindkét színből. Majd megköttettük az UV lámpa fénye alatt.
 5. Egy újabb vékony réteg fényzselét vittünk fel, mert ez lesz az alapja a díszítő köveknek és a csillagocskának, ebbe a rétegbe helyeztük bele a MIX köveket (#306).
 6. Végül pedig az utolsó réteget is teljesen megköttettük UV lámpa fénye alatt.
Reméljük, hogy sikerült kellő ötletet adnunk erre a csodás nyári időszakra és beindította a te fantáziád is, hogy még látványosabb és még különlegesebb körömdíszítések születhessenek.

Ne feledd, mindig kíváncsian és érdeklődve várjuk a munkáidat, amelyekért cserébe jutalompontokat osztogatunk, hogy még olcsóbban tudj vásárolni nálunk!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}