Vajon mi lesz a divat 2023-ban a műkörmök terén?

Egy új év kezdetén mindenki izgatottan várja, mit jósolnak az asztrológusok, kártyavetők az elkövetkező hónapokra, melyik csillagjegy lesz szerencsés, milyen hatások várhatók. De ugyanilyen érdeklődés övezi a körömtrendeket is. Január elején sokan találgatják azt, hogy milyen köröm lesz a divat 2023-ban. Vajon milyen színek és stílusok lesznek közkedveltek? Lássuk!

Az év színe: a magenta

Ahogy azt korábbi cikkünkben is írtuk: a Viva Magenta lett az év színe. Ez a döntés sok mindent meghatározhat a körömdíszítés terén is. Egy adott szín ugyanis mindig többet jelent önmagánál: kifejezhet egy életérzést, hangulatot is.

A Viva Magenta egy élettel teli, lüktető, vidám szín, amelynek láttán mosoly ül az arcokra. Az élénk árnyalat erőt sugároz, a magenta színű körmök tehát mindenképpen feltűnőek lesznek. Ebben az esetben nincs helye a visszafogottságnak, egyszerűségnek!

Éppen ezért azt mondhatjuk, hogy az idén biztosan divat lesz a harsányabb, jól észrevehető körömdíszítés, a látványos minták, az extravagáns kivitel. Farsang tájékán, illetve nyáron valószínűleg sokszor találkozunk majd ezzel az árnyalattal a műkörmökön. 

A természetesség és a minimalizmus is hódít

A fény mellett mindig ott az árnyék is – tartja a mondás. Ez alapján pedig kikövetkeztethető, hogy a szemet vonzó, vagány, különleges körömdíszítés mellett feltűnnek majd a naturalisztikus, visszafogott minták is. A természetesség 2023-ban is divat lesz, sokan fognak nagyon egyszerű műkörmöt viselni.

Hogyan érhető el ez a hatás? Elsősorban a nude géllakkok, fixálásmentes zselék használatával. Ha szétnézel kínálatunkban, láthatod, hogy a One step géllakkok között a nude többféle árnyalata is megtalálható. Persze az apróbb díszítések ekkor sem maradhatnak el, és szolidabb formák, minták használata ellenére is mindenképp kell,  hogy trendi legyen a körmöd, de ehhez minden szükséges eszközt beszerezhetsz tőlünk.

Természetesnek tűnő hatást érhetsz el az egyszerű fehér szín használatával is. Ennek is több árnyalata létezik. Nézz szét a 6 ml-es géllakkok között, ha ötletet szeretnél meríteni, itt találhatsz például bárányfehér, magnóliafehér és alabástromfehér géllakkot is.

Válassz tehát egy világosabb színt, majd egy alig észrevehető díszítéssel tedd egyedivé a manikűröd! Elég csupán egy-egy strasszkövet elhelyezni a körömágynál, hogy egy kellően tetszetős, divatos köröm legyen a végeredmény. Hétköznapokon, de ünnepi alkalmakkor is megfelelő viselet, ráadásul bármilyen ruhához passzol. 

Divat marad-e a francia manikűr?

A válasz teljesen egyértelmű: igen! Talán ez az egyetlen körömdíszítési mód, amely sosem megy ki a divatból. Trendek jönnek és mennek, de az egyszerű francia marad. Mivel ez a körömdísz is a naturalista, minimalista vonalat követi, sokan kedvelik.

Ám, akik a változtatás hívei, azok se keseredjenek el. Az előrejelzések szerint ugyanis a francia manikűr kisebb változásokon eshet át, ezt is lehet extravagánsabbá tenni! Az egyik lehetőség, hogy a fehér színt feketével helyettesítjük 2023-ban. Ugyanolyan ünnepélyes marad, mégis lesz benne így egy kis újítás.

A másik változat a következő: a hagyományos vonalat a köröm végén egy vékonyabb, elegánsabb ív váltja fel. Bármely két színt lehet így párosítani, hiszen a leheletvékony vonal alig fog látszódni a körmök végén. Szakértők szerint ez a fajta francia manikűr minden körömformához illik. 

Stílusos géllakkok, zselék a Moonbasanails kínálatában

Még egy híres mondást idézünk végezetül: „A divat változik, a stílus örök”. Coco Chanel híres mondata ma is helytálló. Legyen bármi is a divat 2023-ban, a lényeg, hogy az egyéniségednek, stílusodnak megfelelően jelenj meg mindenhol.
 

A Moonbasanails kínálatában továbbra is megtalálsz minden kiegészítőt, ami ahhoz kell, hogy egyedi műkörmöd legyen. Keress minket bizalommal, ha kérdés merül fel a megrendelés kapcsán!

 

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}