Téli trendszínek a körmökön is

Ne csak öltözködésben kövesd a divatot! Mutasd meg körmeiden az idei legnőiesebb és legvagányabb színeket! Megmutatjuk, melyek azok a színek, amiket könnyen harmóniába hozhatsz ruhatáraddal, és mik azok, amik abszolút rád terelhetnek minden figyelmet!
Pasztell árnyalatok

A nőies és visszafogott árnyalatokban az az igazán szuper, hogy nagyszerűen passzolnak egymáshoz, így nyugodtan variálhatod őket a körmeiden. Bármilyen összeállításhoz, vagy alkalomhoz remek választás lehet, hiszen fagylaltszínekben, mint a limelight, a crocus petal és a mellow rose elegáns és játékos lehetsz egyszerre. Ha fehérrel kombinálod, akkor pedig biztos lehetsz benne, hogy teljes megjelenésed sokkal összeszedettebbnek tűnik majd.


 
Piros - Nem csak tüzes árnyalatban

A ’18-’19-es őszi téli trend színek között két teljesen különböző pirosat is találunk, a red pear (vörös körte) és a vaillant poppy árnyalatokat. Míg az előbbi egy tompább, barna felé hajló, mély vöröses-bordó, kifinomultabb és elegánsabb színvariáció, a valliant poppy árnyalattal kifejezhetjük csábító nőiességünket és érzékiségünket.
A red pear izgalmas kombinációt alkot a kék különböző árnyalataival, de a hagyományos föld színekkel kombinálva igazán kifinomult megjelenést kölcsönözhet viselőjének. Ne félj mintákkal is kombinálni, hiszen különösen izgalmas szürke tartan kockás verzióban.Az élénk vaillant poppyról sem kell lemondanunk a mikulás és karácsony elmúltával sem. Ez a pipacs árnyalat valódi őszi piros szín, amely kiválóan társítható a szezon kék és zöld színeivel. Kicsit visszafoghatod vadságát, ha mandulával és neutrálisabb színekkel kombinálod, ha pedig azt szeretnéd, hogy minden szem megakadjon körmeiden, akkor viseld narancs és viola árnyalatokkal.
 
Kékek

Nem maradhatnak ki a hűvös időt és a szürkéket idéző kékes színek sem a palettádról, ha igazán divatos szeretnél lenni a tél további részében is. A szezon kék színe a nebulas blue vidám és élénk, mint a tiszta égbolt.
Stílusos és vidám alternatíva a fekete helyett, hiszen azt az összeállítást, amit el tudsz képzelni feketében, kékben megvalósítva sokkal különlegesebb hatást érhetsz el anélkül, hogy túlzottan feltűnő lennél. Sárga színekkel kiegészítve igazán merész megjelenésre tehetsz szert, és külsőd mégis fiatalos marad.Ez az élénk kék jól illik más kék, szürke, szürkésfehér és krémszínű árnyalatokhoz.
 
Sárga - Az életöröm színe

A Ceylon sárga egy finom sárgásbarna, amely az őszi napsugarakhoz hasonlít, egészséges dózisú zöld található benne, valamint az ízletes, egzotikus, keleti fűszerek sárgájára emlékeztet, mint a curry vagy a mustár.Vibrálóan mutat a szezon kiemelkedő lila színe mellett, merészebb összeállításokat hozhatunk létre párosukkal. Nyugodtan hordható szolidabb kombinációkban is,  jól néz ki kékekkel és feketékkel is, valamint szürke, barna, krém és bézs színekkel keverve igazi késő téli hangulatot érhetünk el vele.
 
Lila - A tavalyi év színe

Továbbra is hódít a tavalyi év lila árnyalata, az ultra violet, mely a télutóban sem hagy el minket. Ez egy drámai és provokatív, gazdag lila színárnyalat, egyedülálló mélységgel. Egy igazi divatos őszi-téli árnyalat, mely kifejezi az egyéniséget és kreativitást.Az Ultra Violet egy extravagáns szín, mely remekül társítható a trend divatos színeivel, a vörössel és a kékkel, vagy akár a sárgával is.

Neutrális árnyalatokkal és fehérrel kombinálva királynői megjelenést érhetsz el.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}