Miért válaszd a Moonbasanails 3step géllakkokat?

A Valentin napi akciónk főszereplői, az új 3step gél lakkok a Moonbasanails legújabb fejlesztésű termékei. Hogy miben tudnak újat mutatni és miért érdemes ezt a géllakkott választanod? Olvasd el a cikket és megtudod.

A 3step géllakkokat óriási színválasztékban már a webáruházunkban is elérheted néhány napja. Ragyogó pirosak és vörösök, élénk zöldek, lágy pasztellek és persze, a Pantone 2022-es év színe, a híres Very Peri is megtalálható közöttük.
 

Mitől különleges?

A 3step géllakkok nem csak azért számítanak különlegesnek a géllakkok között, mert rengeteg szín közül választhatsz. Számtalan jó tulajdonsággal rendelkeznek, amelyeket gondos fejlesztési folyamatunknak köszönhetően most már te is élvezhetsz.
Mikor megalkottuk a 3steps géllakk családot, olyan termék létrehozása volt a célunk, ami a profi körmösök és a hobbi körömdíszítők számára egyaránt könnyen használható. A 3steps géllakkok felvitele ezért lett nagyon egyszerű: a könnyen terülő, krémes állagú gél magas pigmentszámmal bír, ezért erőteljes színeket és tökéletes fedést biztosít.

A jól használhatóság mellett még nagyon fontos szempont volt számunkra, hogy a géllakk viselése is természetes, könnyed érzést nyújtson. Csillogó felületet képez a körmön, és megfelelő használat mellett különösen tartós fedést biztosít.
 

Legyen UV vagy LED lámpád

Mint minden géllakk esetében, a 3step géllakkoknál is UV fényre van szükség a tökéletes köttetés eléréséhez, ezért mindenképpen szerezz be egy UV lámpát, mielőtt belefogsz a körömdíszítésbe valamelyik szemet gyönyörködtető 3step géllakk színnel.
LED készülékkel pedig rengeteg időt spórolhatsz. Hagyományos UV lámpával teljesítménytől függően 3-7 percet vesz igénybe az egyes 3step géllakk rétegek köttetése. LED készülékkel azonban mindez mindössze 60 másodperc rétegenként.
 

Hogyan használd a 3step géllakkot?

Szerencsére a 3step géllakk használata sem különbözik a többi géllakkétól, mindössze a régetek számában tér el a használata a One Step termékekétől. Az alábbi lépéseket követve tökéletes eredményre számíthatsz.

  1. Előkészítés

A 3step géllakk használata előtt alaposan készítsd elő a körmöket. Ezt mindig egy alapos kézmosással kezd – ha a kedvenc kézkrémed, vagy más zsíros anyag maradványai vannak a körmödön, akkor a legnagyobb igyekezet ellenére sem fogsz tudni tökéletes munkát végezni.
Ha van körömlakk vagy géllakk a körmeiden, akkor ezt távolítsd el a körmöd felületéről a megfelelő módon. Használj bőrfertőtlenítőt a fertőzések elkerülése érdekében.
Bőrfeltoló-kaparó segítségével told fel a bőrt a körömágyad irányába, majd ha szükséges, vágd le a felesleges bőrt bőrvágó ollóval, vigyázva, hogy nehogy felsértsd a köröm melletti érzékeny bőrfelületet.
Ezután finoman, de alaposan bolyhosítsd fel a körömlemezt buffer segítségével. Ha teljesen mattá válik a felülete, akkor jöhet a formázás. Ha elérted a kívánt formát, kefe segítségével távolítsd el a port a körmökről. Majd jöhet a Nail preppel történő zsírtalanítás, aztán a leoldható bonder segítségével növeld a tapadást. A bondert köttesd meg a lámpád alatt,

  1. Lakkozás

Itt az idő elővenni a 3step géllakkot. Határozott mozdulatokkal vidd fel az első réteget, egyenletesen, ügyelve rá, hogy a lakk ne érjen hozzá a kéz bőréhez. Így elkerülheted a levegősödést. Ne vigyél fel túl sok anyagot a körömre, mert felhólyagosodhat kötés közben és a rétegzés miatt túl vastag lehet a végeredmény. A lámpád segítségével köttesd meg.
A következő rétegnél ugyanígy járj el. Fixálásra csak akkor van szükség, ha körömnyomdával szeretnéd díszíteni a körmöket. Ha extra tartósságra törekszel, használj fixálásmentes, leoldható fényzselét.
Nagyjából 2,5 hétig élvezheted a gyönyörű körmeidet. Ha megunnád, vagy túlságosan lenőne, könnyen eltávolíthatod géllakk leoldó folyadékkal. Ugye, milyen egyszerű?

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}