Géllakkok kedvezményesen: leárazásaink januárban

Az ünnepek súlyos kiadásokkal járnak. Ezért teljesen érthető, ha januárban spórolni szeretnél. Ha ennek ellenére is vennél magadnak pár gyönyörű körömlakkot, nem kell lemondanod ezen terveidről. Hiszen a Moonbasa oldalán számtalan új évi akció vár téged. Nézzük is, mely géllakkokat tudod kedvezményesen beszerezni a hónapban.

Géllakkok széles választéka

Az UV fényben megkötő géllakkok használata egyszerű, és gyors. Két réteg elegendő ahhoz, hogy teljes fedést biztosítson. Attól sem kell félned, hogy kárt tesznek a körmeidben, hiszen a tévhitek ellenére a géllakk nem roncsolja jobban a körmöket, mint más körömlakkok. Az igazság az, hogy a legtöbb esetben az vezet a körmök állapotának a romlásához, hogy nem a megfelelő módon távolítják el a körmökről a géllakkot.
Vagy túl reszelik a géllakk manikűrt, ami felsérti a körmöt, vagy lekaparják a köröm felszínéről. Pedig a géllakk könnyedén leoldható a megfelelő lemosó segítségével.
Jelenleg ezek a géllakk árnyalatok érhetőek el akciós áron:

1 rétegben fedő One Step zselék

A One Step formula kiváló azok számára, akik nem szeretnének sok időt tölteni a körömfestéssel. Hiszen már egy rétegben is teljes fedést biztosít, akár két hétig is. Abban az esetben, ha sötétebb a körömágyad, a világosabb színekből érdemes két réteggel dolgozni.
Jelenleg ezek a One Step géllakk zselék érhetőek el akciós áron:

Thermo géllakkok

A Thermo géllakkok segítségével olyan manikűrt tudsz készíteni magadnak, ami hő hatására változtatja a színét. Hidegben besötétül, melegben kivilágosodik. Ezáltal csempészhetsz egy kis izgalmat a körömfestésbe.
A Thermo géllakkok hasonló tulajdonsággal rendelkeznek, mint a hagyományos géllakkok. 3-4 hétig is kitartanak a körmökön, így akár egy teljes hónapra letudhatod a körömfestést.
A Thermo géllakok a következő színekben érhetőek el akciós áron:Metal géllakkok

Ugyanolyan tartósággal rendelkeznek, mint az átlagos géllakkok, viszont metál hatású színt adnak a körmöknek.
Jelenleg ezek a metál hatású géllakok érhetőek el akciós áron:

3D matt hatású lakkzselé

Készíts magadnak 3D matt hatású körmöket, és vond magadra a mindenki figyelmét a körmeid csillogásával! Ezek a géllakkok is hasonlóan tartósak és könnyen kezelhetőek, mint a hagyományos géllakkok. Így akár egy teljes hónapig fennmarad a körmökön.
Jelenleg ezek a 3D matt hatású lakkzselé érhetőek el akciós áron:

Tiger eye géllakkok

A Tiger eye körömlakkok apró szemcsés csillogó hatást adnak a manikűrnek, azonban ez nem minden. Egy mágnes segítségével egy vonalba lehet húzni a csillámok egy részét, így a végső manikűrön egy csillámokból álló sáv lesz, aminek a szélein a csillámok fokozatosan terülnek el a köröm többi részén. 
Jelenleg a #815 Sötét élénklila, a #895 Lilásbíbor, és a #899 Bíborka árnyalat érhető el kedvezményesen. Ám ha a thermo hatást ötvöznéd a tiger eye manikűrrel a körmeiden, akkor válaszd a #862 Bíborlila – sötétrózsaszín vagy a #870 Csillámos lila – rózsakvarc árnyalatot!
A Tiger eye hatást akár fedőlakk formájában is felviheted a körmeidre: a Magic eye fedőlakkokat bármilyen színű körömlakkra rá tudod húzni. Az alapszínnek megadja a Tiger eye hatást, így a már meglévő géllakkjaidat könnyedén fel tudod vele dobni. Jelenleg az #753 Androméda, a #762 Kassziopeia, és a #769 Sirius árnyalatok érhetőek el kedvezményes áron.  

Magic TOP géllakok

Már a nevében is benne van, hogy ez egy fedő lakk, amit egy alapszínre érdemes felhelyezni. Színe halvány, így csak módosítja az alaplakk színét, emellett egy kis fényességet is csempész bele – hiszen apró csillámokat tartalmaz.
A Magic TOP géllakkok segítségével egy új színt kölcsönözhetsz a már meglévő lakkjaidnak a körmeiden. Ezáltal ha egy kis újdonságra vágysz, de nem szeretnél teljesen új dolgokat kipróbálni, akkor a Magic TOP géllakkok kiváló társaid lehetnek a körömestésben. Jelenleg a #451 világos lila és a #458 sötét lila árnyalatok érhetőek el kedvezményesen.

Foszforeszkáló körömlakkok

Ezek a körömlakkok attól különlegesek, hogy világítanak a sötétben. Így az éjszakában is feltűnő maradhat a körömfestésed. Jelenleg a #631 Lila, a #635 Csillámos lila, és a #649 Hófehér árnyalatok érhetőek el akciós áron.

Amber glass körömlakkok

Ha az Amber glass géllakkok kinézete leginkább a templomok színes ablak üvegeire hasonlítanak. Állaguk nagyon sűrű, ugyanakkor átlátszó. Ezáltal a végső manikűr kifejezetten fényes lesz, viszont át lehet látni rajta. Pontosan, mint a borostyán üvegeken. Emiatt körömdíszítéshez ideális választás. Jelenleg a #462 Violane és a #467 Hackmanite árnyalatok érhető el akciós áron.

3step géllakkok

A 3step géllakkok segítségével egy csillogó, 2-3 hétig garatáltan fentmaradó manikűrt készíthetsz el magadnak.
Jelenleg ezek az árnyalatok érhetőek el kedvezményesen:

 

Selyem zselék

A selyem zselék kiválóak vonalas díszítéshez, ugyanis nagyon sűrű és egyben nyúlós az állaguk. Ezáltal akár egy kis mennyiség felvételével is könnyen és sok vonalat tudunk húzni a selyem zselé segítségével. Jelenleg a S07 Lila és a S03 Fehér árnylatok érhetőek el.

Színes zselék

A zseléket leginkább körömépítésnél és díszítésnél szokták használni. A Moonbasa kínálatában rengeteg szín közül válogathatsz, így biztosan megtalálod a hozzád leginkább illő színeket.
Jelenleg az alábbi színek érhetőek el kedvezményes áron:

Snow-ice géllakkok

A Snow ice géllakkoknak speciális a textúrája. Ahogy a géllakk a körömmel érintkezik, egy izgalmas formában terül el rajta. Ezáltal minden körömre eltérő mintázat kerül, ami különlegesé teszi a festést. Jelenleg a #722 Fehér árnyalat érhető el, amihez érdemes az Ice Base White fedőlakkot is használni.

Pongó Diorit géllakk

A Pongó Diorit termékcsalád tagjai nem egyszerű géllakkok, hiszen az alapszínük mellett fekete foltokat is felviszünk a körmeinkre. Jelenleg a #680 árnyalat érhető el akciós áron, aminek az alapja áttetsző.

3D Metal Art Gel

A 3D Metal Art Gel zselé segítségével bármilyen 3D körömdíszítési technikát meg tudsz csinálni a körmeiden. Ugyanis állaga sokkal sűrűbb, mint más körömdíszitő zseléknek, ezért sokkal könnyebb vele bánni. Jelenleg az #01 Adulár és a #05 Ametiszt színek érhetőek el kedvezményes áron.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}