Jöhet egy extravagáns körömdíszítés?

A körömdíszítés számtalan módja közül most a konfetti körömdíszekkel ismerkedhetsz meg. Az írásból kiderül, hogyan kell elkészíteni ezt a divatos dekorációt a géllakkos körmökre és az is, mely eseményekre ajánljuk. Ha még nem volt glitter szivárványos körmöd, itt az ideje kipróbálni!

Miért olyan különleges a glitter szivárvány?

A glitter szivárványos – más néven konfettis – körmök mindig is nagyon divatosak voltak, de a tél közeledtével egyre inkább azzá válnak. Miért is? Mert ezek a körömdíszek nagyon sokféleképpen felhasználhatók, így akár buliba vagy hivatalos, akár egy ünnepélyesebb eseményre, mindenképp jól fognak mutatni a körmödön.
 

A glitter szó jelentése csillogás, ragyogás. Sokakban a karácsonyi fényeket idézik fel, míg másoknak a fergeteges bulik hangulata jut eszükbe a szóról. Akárhogy is van, a lényeg, hogy a glitter szivárvány körömdíszekkel igazán extravagáns, a szokványostól eltérő manikűr készíthető.
 

A konfettidarabokra vágott színes, csillogó lapocskák bármely körmön jól mutatnak, ha a színek harmóniáját figyelembe vesszük. Persze nem kell túlzásba vinni a használatukat! Olykor az is elég, ha csak a gyűrűsujjad körmére teszel fel belőlük pár darabot, de ha kissé bohókásabb stílust szeretnél, akár minden körmödre juthat pár kis konfetti.
 

Mi mindenre van szükség a konfettis körömdísz elkészítéséhez?

Ahhoz, hogy elkészíts egy mintás körmöt, mindenképp be kell szerezned egyet a műköröm díszítők közül. Ezekből is igen széles a választék a Moonbasanails webáruházban: a strasszkövektől kezdve a trendi körömnyomdákon és különböző csillámporokon át a körömékszerekig mindent megtalálsz.
 

Mi most kimondottan a glitter szivárvány, azaz a konfetti körömdísz elkészítéséhez hoztunk neked pár jó tanácsot. Csak kövesd az utasításokat és egy igazán egyedi manikűrrel jelenhetsz meg a következő partin.
 

A konfettis köröm megalkotása nem nagy ördöngösség, egy kicsi tervezés és koncentrálás azonban szükséges hozzá. Nyugodt kézmozdulatokkal, nem kapkodva kell felvinned ugyanis az apró díszeket a körmödre.
 

Ugye megvan otthon minden eszköz, amire szükséged lehet? Buffer, nail prep, bonder, géllakk, leoldható fényzselé, valamint egy narancsfa pálca is legyen előkészítve, no, meg egy jó körmöslámpa. Ha bármelyik is hiányzik, nézz szét a Moonbasanails termékek között és rendeld meg a vagány körömdísszel együtt!

Körömdíszítés lépésről lépésre

Nézzük sorjában a lépéseket! Ha már nem először használod a géllakkot otthon, akkor bizonyára profi vagy az előkészületek terén. A díszítés a végén jön, jól figyelj, hogy mikor mi következik!

 1. Bolyhosítsd körömlemezed bufferrel.
 2. Portalaníts egy puha portalanító kefével.
 3. Használj nail prepet, ami egy tapadást elősegítő műköröm előkészítő folyadék. Ezt nem kell köttetned, mivel a levegőn gyorsan szárad.
 4. Ezt követi a bonder, mely szintén a géllakk tapadását segíti, viszont a vékony réteg felvitele után tedd a kezed a lámpa alá. LED-lámpa esetén rétegenként akár 30 másodperc is elég a köttetéshez.
 5. Jöhet a géllakk! Használd kedvenc színedet vagy a ruhádhoz illőt és vékonyan kend fel a körmödre.
 6. Ezt köttetni kell, így újra mehet a kezed a lámpa alá.
 7. A második réteg géllakkot is vidd fel határozott mozdulatokkal. Ha halványabb színt használsz, akkor akár vastagabban is kenheted ezt a réteget.
 8. Köttesd ezt is az UV- vagy LED-lámpával!
 9. Vedd elő a leoldható fényzselét, amelynek használatával tartósabbá, erősebbé és fényesebbé tudod varázsolni a körömdíszítésed.
 10. Most jön a lényeg: egy narancsfa pálca segítségével óvatosan, egyesével helyezd el a körmödön a konfettiszemeket. Kisebbek-nagyobbak is lehetnek, törekedj a harmonikus eloszlatásukra.
 11. Óvatosan vigyél fel egy újabb réteg fényzselét és köttesd. Et voilá! Máris kész a konfettis körömdíszítésed!

 

Ha elkészültél, küldj egy fotót a különleges manikűrödről! Nagyon szívmelengető minden visszajelzés, amit tőletek kapunk. Ha még több inspirációra vágysz, akkor nézd meg a Moonbasanails Instagram oldalát is!
 

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}