Ezek 2021 őszének legújabb körömtrendjei!

Megkezdődött az ősz, ez pedig egyet jelent azzal, hogy megérkeztek 2021 őszének köröm trendjei is. Amennyiben te is követed a divatot, lehet, hogy te is kedvet fogsz kapni pár új szín kipróbálásához. Ebben a cikkben összeszedtünk pár olyan színkombinációt, amikkel garantáltan ki fogsz tűnni a tömegből!

Meleg tónusú kék színek
Általában az őszt a pirosas, narancssárgás színek jellemzik, hiszen ezekről az árnyalatokról a lehulló falevelek jutnak eszünkbe. Ám az őszhöz nemcsak a színpompás avar tartozik hozzá, hanem az esős, viharos idő is. A meleg tónusú kékek pont az őszi viharok hangulatát kívánja idézni. Ez a szín 2021 őszén több ember körmén is visszaköszönhet, mivel ez az évszak egyik trend színe lesz.

Amennyiben viselnéd ezt a színt a körmeiden, akár még adhatsz hozzá extra elemeket is. Például a piszkos, meleg tónusú kékek egész színskáláját felsorakoztathatod a körmeiden – hiszen a több színű körmök mostanában reneszánszukat élik – vagy akár izgalmas, őszre jellemző formákat is hordhatsz a körmeiden piszkos kék árnyalatban.

 

Biztonsági játékosoknak: ismét hódítanak a matt nude színek
A nude színek igazából soha nem mennek ki a divatból, ami nem csoda. Végtelenül egyszerű, ugyanakkor letisztult hatást ad a körmöknek. Ezért 2021 trendlistájában is szerephez jut, ahogy valószínűleg még sok szezonban velünk fog maradni.


Unod már esetleg a nude színeket, de nem szeretnéd színpompás körmökre cserélni őket? Ebben az esetben érdemes lehet matt változatban felvinni a körmökre, és más árnyalatok után kutatni. Ugyanis a nude színek széles skálája áll ma már a rendelkezésünkre. Így biztosan akad olyan visszafogott szín ebben a kategóriában, ami gyönyörűen mutat a körmeiden, és még soha nem próbáltad ki.


Feltűnő színkombinációk: újra hódítanak a 70-es évek!
Olyan manikűrt szeretnél magadnak, amit soha nem viseltél eddig? Akkor érdemes lehet a 70-es évek színkombinációiból inspirálódni. Bátran párosítsd össze azt a vad, telt lila színt sárgával vagy akár világos rózsaszínnel, és rúgj ki a hámból a manikűröddel! Ez a trend különösen azokhoz passzol, akik szeretnek színesen öltözködni, vagy egy adott színskálában öltözködnek, ugyanakkor bárkin jól állhat egy ilyen színes manikűr, aki jól érzi magát benne.

 

Természetesen velünk maradnak a klasszikus őszi színek is
Van, ami soha nem változik. Ilyenek például az őszi trendszínek állandó versenyzői is. Hogy is lehetne megtagadni a pirosas, narancssárgás színektől ezt a státuszt? Hiszen ősszel minden egyes alkalommal, amikor kint vagyunk az utcán, vagy csak kinézünk az ablakon, találkozunk ezzel az árnyalatokkal. Ezáltal 2021 őszi körömtrendjeiből sem hiányozhatnak ezek a színek.
Ám idén még nagyobb hangsúlyt kaphatnak a mély, vöröses burgundi színek. Ezért, ha szereted a merészebb színeket, akkor egy fényes mélyvörös manikűrrel egyszerűen nem tudsz félrelőni.

 

Hódítanak a meleg zöld árnyalatok is
A zöldről általánosságban is a természet juthat eszünkbe. A piszkos zöld árnyalatok esetén ez még jellemzőbb lehet. Az erdőket idéző szín a 2021-es őszi trendek közt is elfoglalta méltó helyét, így az ilyen színű körmöket is bátran ajánljuk bárkinek, aki folyamatosan követi a trendeket.
Géllakot viselsz az év minden napján? Esetleg otthon készítenéd el manikűrödet? Ebben az esetben nyugodtan nézz körül webshopunkban, ahol több géllakk szett közül is válogathatsz. Ha esetleg már van otthon lámpád és gél lakk lemosód, önálló géllakkjainkra is vethetsz egy pillantást.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}