Mi kell egy jó géllakk kezdőszettbe?

Akár hobbiból szeretnél géllakkozni, akár a profi karriered elindításán dolgozol, szükséged lesz egy olyan kezdőszettre, amiben minden eszköz rendelkezésedre áll majd a leggyakoribb teendők elvégzéséhez. Ebből a cikkből megtudhatod, pontosan mi az, ami kihagyhatatlan, milyen extrákkal tudsz gyorsan és könnyen fejlődni, és első körben mi az, amire egyelőre nem feltétlenül kell költened, ha nem akarsz.

Nem csodálom, ha nehezen rágod át magad a számtalan kínálkozó lehetőségen, amikor a géllakk kezdőszetted összeállításán gondolkodsz. Most már a legnagyobb márkáktól az olcsó, de bizonytalan forrásból származó gyártókig sokan ajánlanak körmösöknek szánt termékeket. Sok helyen találhatsz kész, előre összeállított szetteket is, amik azzal kecsegtetnek, hogy egyetlen kattintással készen is vagy a vásárlással.

Az előkészített géllakk kezdőszettek előnyei és hátrányai

A mi webáruházunkban is találsz olyan géllakk szetteket, amikben a legalapvetőbb eszközöket gyűjtöttük össze. Az árak közötti különbséget természetesen a felszereltségük jelenti. Van, amelyik tényleg csak a legegyszerűbb és legszükségesebb néhány eszközre fókuszál, ezt a csomagot például elsősorban annak ajánljuk, akinek már van otthon UV lámpája.

A lámpa ugyanis nagyon fontos, hogy megfelelő köttetést érj el a géllakkal. A nálunk kapható legtöbb szettbe ezért a lámpa is bekerült, hogy biztosan mindened meglegyen, amire az induláshoz szükséged van.
Ezeket a szetteket – legalábbis a nálunk kaphatókat – úgy állítottuk össze, hogy minden olyan, kipróbált és ellenőrzött termék kéznél legyen, ami tapasztalataink szerint feltétlenül szükséges a komolyabb munkákhoz. Később pedig a vendégeid igényei és a saját fejlődésed mentén könnyedén kiegészíthető további kellékekkel is.

Ezekkel tehát induláskor nem nyúlhatsz mellé, még akkor sem, ha már beszereztél külön-külön egy-két eszközt. Ha majd elindul az üzlet, látni fogod, hogy az eszközszükségleted mekkora, vagyis milyen hamar fogysz ki az alapanyagokból és mennyire gyakran van szükséged pótlásra, mert elhasználódik egy-egy eszköz.

Az előre összekészített géllakk kezdő szettnek tehát mindössze annyi hátránya van, hogy a legtöbb kellékből csak 1-1 db-ot tartalmaz. Professzionális körmösöknek ez néha kevés lehet, hiszen bármikor szükséged lehet tartalékra mindenből.

Mi az, ami feltétlenül kell?

Otthoni, egyszerű technikákkal való kísérletezéshez vagy a vállalkozásod elindításához szerintünk az alábbiakból kell beszerezned legalább egyet:

 • 1db Leoldható bonder 6ml
 • 1db Leoldható fixálásmentes fényzselé 6ml
 • 1db Íves reszelő
 • 1db Narancsfa pálca 10cm
 • 1db Íves buffer
 • 1db körömágypuhító olaj
 • 1db Moonbasanails nail prep 12ml
 • 1db Géllakk leoldó folyadék 50ml
 • 1db Mini portalanító kefe
 • 10 db Géllakk leoldó fólia 10db
 • 1db 48W-os UVLED lámpa
 • és persze géllakk – egy tűzpiros például biztosan nem hiányozhat egy kezdőszettből sem.

A színválasztékot a vevők igényeihez és a saját ízlésedhez igazítsd, de az elején az alapszínekből 1-1, egymáshoz jól illő árnyalat is elegendő lehet. Számolj azzal is, hogy az egészen visszafogott, nude árnyalatok mellett legyen néhány extravagánsabb szín is a palettádon. Mindenkinek jól jön egy kis szín néhanapján.

Hogyan bővítsd a készletet?

Ha szeretnél belekóstolni az összetettebb technikákba, esetleg díszítenéd is a munkáidat, akkor mutatok két olyan eszközt, amelyekkel könnyedén feldobhatod a felszerelésedet és a vendégeid életét egyaránt. 
Az első eszköz, amivel kibővítheted az alap géllakk kezdő szettedet, legyen egy díszítő pontozó. Igényelni fog némi gyakorlást, hogy szépen megtanulj vele dolgozni és ügyesen ki tudd használni az előnyeit, de nem fogod megbánni. Nagyon szép, finom mintákat varázsolhatsz vele a körmökre. Az eredmény pedig lehet játékos, elegáns vagy akár extrém is, ez már csak rajtad és a vendéged kívánságán múlik.

Szintén nagyon látványos és különleges eredményt érhetsz el géllakk mágnessel, ráadásul könnyen és gyorsan elsajátíthatod a használatát. Nálunk természetesen ehhez is minden eszközt megtalálsz.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}