Innovatív megoldás a körömápolásban

A szép és egészséges köröm nem csak az ápoltságról, de az egészségügyi állapotról is árulkodik. A körömápolás nem igényel különleges szaktudtást, csupán odafigyelést, alaposságot és a megfelelő alapanyagok, előkészítő folyadékok és eszközök használatát.

A köröm egészsége fontos és mit érdemes tudni róla?
A körömlemez legfőbb összetevői az α-keratin, cystine, arginine és a legfőbb aminosavak. A körömlemezek sok okból törékennyé válhatnak, így veszítenek keménységükből, töredeznek, vagy adott esetben sárgulnak is.
 

Hogyan tudod megóvni a körmödet?
Ebben tud neked segíteni a rizskivonatos termék. A rizskivonatnak köszönhetően proteineket tartalmaz, ami miatt a bőr, haj és a körömápolásban is alkalmazzák.
Bizonyítottan a rizs kivonat segít a köröm növekedésben, amit az IN VITRO vizsgálat igazol. A vizsgálat igazolja, hogy minőségében kulcsszerepet játszó 5 keratin mértéke észrevehetően megnőtt.

Ezáltal a rizs kivonat:

  • A keratinociták elősegítésével növelik a körömlemez mechanikai szilárdságát
  • Elősegíti a köröm növekedését
  • Megerősíti a köröm szerkezetét és a körömágy közötti egységet, különösen a körömlemezt

A rizskivonatos termékek fejlesztése folyamatos, hogy a körmöd még erősebb és ellenállóbb legyen.
Próbáld ki és használd a körömdíszítésednél a két legnépszerűbb előkészítő folyadékot rizs kivonattal.
Rizskivonatos termékek:


A Clean Nails gombásodást megelőző folyadék és a Nail prep a géllakkozás világában a leggyakrabban használt termék. Ezek a termékek közvetlenül érintkeznek a körömlemezzel. Itt a legnagyobb a felszívódása a rizs kivonatos termékeknek. A savas és a savmentes primerekben a rizskivonat nem használható.


 

A Pedikűr Körömlemez ápoló és kezelő olaj egy prémiumkezelő olaj, ami a gyenge és töredezett körmöket tudja helyrehozni hosszú távon. Mint tudjuk a körömlemez 1-3 mm-et nő havonta, de ez számos tényezőtől függ. Életkor, időjárás és akár az egészségügyi állapottól is.

Az olaj könnyen kenhető, a rizs kivonat előnyös hatása mellé még a termék tartalmaz Collagent és teafát. Az Illata a teafa miatt kellemes és közkedvelt. Egyszerűen használható a körömfelületen akár naponta többször is. Az olajos állag miatt, lassabban szárad. Körömépítés folyamatában építő zselé és géllakk alá nem kerülhet.Próbáld ki vagy akár kérd műkörmösödtől, hogy a rizs kivonatos terméket használja a körömlemezed előkészítésénél.
 

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}