Gél lakk induló készlet – tökéletes és különleges ajándék!

A gél lakkok óriási rajongó tábort tudhatnak maguk mögött, ami egy olyan körömdíszítő technológia, amely világszerte meghódította a női szíveket. Légy te is részese!

A géllakok népszerűségének titka nemcsak abban rejlik, hogy nagyon igényes a végeredmény, hanem főként abban, hogy akár otthon is könnyedén elkészíthető. Ennek tudható be, hogy webáruházunkban a gél lakk induló szettek évek óta a legnépszerűbb termékek közé tartoznak.

A Moonbasanails kínálatában megtalálható gél lakk szettek első sorban a kezdő és hobbi manikűrösöket célozzák meg. Minden csomag tartalmazz reszelőt, buffert, narancsfapálcát, portalanító kefét, körömágypuhító olajat, fényzselét, géllakot és egyéb szükséges eszközöket. Továbbá tippekkel és inspirációkkal is segítünk abban, hogy tartós, egyedi és szép körmeid legyenek minden alkalommal.


 


Ajándéknak is tökéletes!

Ha ismersz olyan hozzád közel álló személyt, aki rajong a köröm díszítés művészete iránt, de csak amatőr módon csinálja, megfelelő eszközök nélkül, akkor egy kezdő géllak szett remek szülinapi, karácsonyi ajándék lehet számára. Egy ilyen szettben megtalálsz minden szükséges eszközt és alapanyagot, amivel elsajátíthatja a géllakozás folyamatát. Az alapanyagok a szinthez illő és teljesítményű lámpával karöltve, vagy anélkül is kaphatóak, kérésednek megfelelően.

 

Lámpával vagy anélkül?

Kezdőként könnyen beleeshetsz abba a hibába, hogy próbálod minimalizálni a költségeket. Érthető, hiszen amíg nem vagy biztos benne, hogy neked ez sikerülni fog, addig nem érdemes túl sok pénzt erre áldozni. Viszont a gél lakkok és egyéb anyagok nem levegőre száradnak, mint a hagyományos körömlakkok, hanem UV vagy LED fény hatására kötnek meg. Ezért a lámpa árán nem szabad spórolni, különben a többi eszköz is értelmét veszti. Ezért is jó szettben gondolkodni, mert akkor maximum 25 ezer forintért mindent beszerezhetsz.

A jó hír, hogy többé már nem okoz fejtörést, hogy UV vagy LED lámpa közül válassz, mivel ezek minden gél vagy zselés lakkot meg tudnak kötni. Ami pedig a teljesítményét illeti induló szettjeinkben 36 és 72W-os lámpát is választhatsz. Otthonra bőségesen elegendő egy 36W-os, amelyek 30-60 másodperc alatt is elvégzik feladatukat.

Készleteinket úgy állítottuk össze, hogy minden egyes vásárló megtalálja a számára ideális szettet, hogy ne kelljen plusz költségekkel számolnia, vagy kezdésként további eszközöket vásárolnia, mert kimarad 1-2 nélkülözhetetlen kellék.
Kezdő csomagjaink tartalma megegyezik, mindössze az UV/LED lámpa kapacitása eltérő. Mint már említettük 36W, 48W és 72 W-os lámpák vannak, amelyek kiválóan alkalmas otthoni, de akár állandó használatra is.
 

A Moonbasanails ajánlata:

  • 36W-OS UV/LED lámpa – otthoni alkalmi használatra ajánljuk, ami megfelel a géllak és zselé megkötéséhez, és akár 3 hétig is kitart.
  • 48W-os fekete UV/LED lámpa – az otthoni, rendszeres használat mellett ajánlott, de akár tanulási fázisban is tökéletes. Az előzőhöz képest szintén 3 hétig is kitart a köröm.
  • 72W-os fehér, kétkezes LED lámpa – akik számára a tartósság mellett a gyorsaság is fő szempont. Egy ekkora W-al rendelkező lámpának a teljesítménye garantáltan hozza az elvárásodnak megfelelő gyorsaságot.

Bármelyik szettet választod, a géllakos körömdíszítésre szánt időt jelentősen lecsökkentheted, ráadásul a köröm elkészítése kikapcsolódást is jelent, egy jó film, zene vagy egy barátnő társaságában. Ráadásul kis helyen is elfér. Csak kitartásra és elhivatottságra van szükség, és bárki, bármikor képes szépséges körmöket varázsolni magának vagy szeretteinek.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}