Milyen az érzelmi állapotod? A manikűröd mindent elárul róla!

Amikor színt választasz a manikűrödhöz, gyakran gondolkodás nélkül teszed. A tudatalattid viszont mindig a hangulatod alapján választja ki azt.

Néha az erős színekhez vonzódunk, néha a halvány, banális színekhez, amelyekkel alig észrevehető a körmünk. Azt mondják, hogy a tökéletes manikűrnek egyesítenie kell a sebész precizitását, az aszkéta türelmét és a művész kreativitását. És tudjuk, hogy a művészek az általuk átélt érzelmi állapotnak megfelelően alkotnak. De nem kell művésznek lenned ahhoz, hogy a színválasztásod pontosan kifejezze az érzéseidet. A manikűr nyitott könyv lehet a körülötted élők számára, de az önmegismerés megértésének kulcsa is egyben.


Narancs – inspiráció

Amikor ezt a színt választod kreatív és inspiráló, dinamikus időszakban vagy. Ez egy meglehetősen atipikus szín, mégis sok nő viseli magabiztosan. Ez a szín energiát ad, és ösztönösen ezt választjuk, amikor sok feladatot kell elvégeznünk. Kitartást, kedvességet sugall, erősíti az immunrendszert és segít az emésztési problémák enyhítésében.

Tipp: vigyázni kell, mert az étvágyat is serkenti!
 

Piros – határozottság

A piros az önbizalom színe, amely akkor mutat legjobban a körmünkön, ha energikusak és motiváltak vagyunk terveink megvalósításának érdekében. De vigyázat, az analitikus szellemet is megváltoztatja, intenzív érzelmeket serkentve.

Tipp: nem nyújt biztonságot, de adrenalint hoz, amely bármilyen ruhához illik.
 

Színtelen, bézs, halvány rózsaszín – bizonytalanság

Könnyen észrevehető, ha ilyen hangulatban vagyunk, elég a körmünkre nézni. Ezek azok az árnyalatok, amelyek a legjobban vibrálnak a határozatlanság és a félelem állapotában, amikor nehéz döntéseket hozunk, vagy éppen halogatjuk őket.

Tipp: adj időt a lelkednek, hogy megnyugodjon, és csinálj valamit, ami boldoggá tesz.
 

Rózsaszín, zöld, kék – öröm

Erős és meleg színek, amelyek már a látványuktól is jó érzéssel töltenek el. Energetikusak és vidámak, a gyermekkorra és az ártatlanság örömére emlékeztetnek, ráébresztenek az egyszerű dolgok szépségére.

Tipp: írd le ezeket az érzéseket és mondogasd őket, amikor viharfelhők gyülekeznek a lelkedben, és viseld ezeket a színeket, mert hatással van a pszichédre is!
 

Sárga – bizalom

Akár bízol az erősségeidben, akár megerősítésre van szükséged ebben a tekintetben, a sárga az a szín, amely ebben a helyzetben a leggyakrabban ragad a körmödre. Ez egy napsütéses szín, amely sok energiát, boldogságot, optimizmust hoz, és javítja az általános tónust.

Tipp: még ha nincs is köze a rózsaszínhez, mégis életet láttat ebben az áttetsző színben, és sok színhez és öltözékhez illik.
 

Barna – feszültség

Bár érettséget, egyszerűséget, stabilitást közvetítő színnek tekintik, néha energiahiányt vagy belső feszültséget is jelez. Ugyanez mondható el a kék lakkokról is hűvös árnyalatokban. Valami nem tetszik neked, de nem vagy hajlandó helyrehozni, hanem inkább elrejted.

Tipp: ne ragadj le túl sokáig ezekben a színekben, és próbálj meg kommunikálni, hogy megold a sérelmeidet.
 

Szürke, sötétzöld, kék – unalom

Mindannyian átélünk ilyen napokat, de amikor hosszú időre a kedvenc körömszínünkké válik, jó, ha teszünk valamit, ami boldoggá tesz. Az energiahiány könnyen átcsúszhat szorongásba és depresszióba!

Tipp: egy körömre felvitt csillámpor különleges bájt kölcsönöz körmödnek. Ez egy nagyszerű trükk!
 

Fehér, lila vagy világoskék – nyugalom

Ha nyugodt és meleg természetű vagy, akkor biztosan ezeket választod a manikűrödhöz. A nyugalom, a hűség és az egyensúly színei, ugyanakkor játékos, romantikus színek is.

Tipp: egészítse ki ezt a manikűrt kis kiegészítőkkel az egyik körmön az extra dinamikus hatás érdekében.
 

Biztonság – fekete

A fekete egy olyan szín, amely tele van titokzatossággal, ugyanakkor erőt, hatalmat, eleganciát és kifinomultságot is mutat. A cseresznye szintén az elegancia és a tiszteletet parancsoló színkategóriába tartozik, a fekete és a piros kombinációja!

Tipp: amikor ezeket a színeket viseled, úgy fogod érezni, hogy hegyeket tudsz megmozgatni, és hogy bármi lehetségessé válhat, ha igazán akarod.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}