Húsvéti szállítási információ

A húsvéti hosszú hétvégére érvényes szállítási információkat szeretnék megosztani veletek, hogy a húsvéti körömdíszítéseitek elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kellékek még időben megérkezhessenek.

A húsvéti ünnepek előtt és az addig beérkező megrendeléseket raktárkészletünktől függően március 27-én, szerdán átadjuk a futárszolgálatnak. Az március 27.-én feladott csomagokat a futárszolgálat április március 28.-án, csütörtökön szállítja ki a futárszolgálat. Március 28.-án nincs csomagfeladás leltározás miatt. Érdemes figyelni az SMS-eket és az e-mail-eket, mert a futárszolgálatok mindkét vagy legalább az egyik formában biztosan keresni fognak és tájékoztatnak a feladott csomagod várható érkezéséről.
 

Ha azt szeretnéd, hogy a csomagod még húsvét előtt megérkezzen, akkor add le a rendelésedet 2024. március 22.-e kedd 12 óra előtt.


 

A húsvéti 4 napos hétvége érvényes szállítási információk:

  • Máricus 28.-án nincs csomagfeladás, leltározás miatt. A futárok végzik a kiszállítást.
  • Március 29.-én és április 1. között az ünnepek miatt nincs csomagfeladás és kiszállítás.
  • Április 2.-a keddtől minden a megszokott módon zajlik. A megrendelések feldolgozása és kiszállítása folyamatos.

Honnan tudhatod, hogy csomagod éppen hol tart és várhatóan mikor érkezik?
Igyekszünk mindig a lehető legteljesebb és legpontosabb tájékoztatást nyújtani valamennyi megrendelőnk számára éppen ezért a megrendelésed postázásakor kapsz rendszerünktől egy a megrendelésedben megadott e-mail címre egy levelet, amiben megtalálod a nyomkövető oldalad linkjét, ahol részletes tájékoztatást kapsz csomagod állapotáról és tartózkodásáról.
 

Amennyiben futárszolgálatot választottál csomagod kézbesítőjének, úgy SMS-ben is értesítenek (amennyiben megadtad a megrendelésnél mobilszámod) a csomagod várható érkezéséről. Sőt, az MPL és a GLS futárszolgálat esetében a szállító futár mobilszáma is elküldésre kerül, akivel így fel tudod venni a kapcsolatot, ha szükséges és tudsz vele is egyeztetni a csomag átvételéről.
 

Telefonos ügyfélszolgálatunk elérhetősége az húsvéti ünnepek alatt:

  • Március 27.-éig: 9:00-15:00 között érhetsz el minket.
  • Március 28.-a és április 2. között érhetsz el minket. Kérlek, írj e-mailt, amit a megrendelések feldolgozása előtt átnézzük.
  • Április 2. keddtől már a  megszokott 9:00-15:00 között érhetsz el minket.


Az ünnepi időszakban az e-mail-ben történő megkeresésekre pedig igyekszünk mindenkinek választ adni a rendelés feldolgozása előtt.

 

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}