Tavaszi cukorpor a szivárvány színeibe

Dobd fel Te is körömdíszítésed ezekkel a vidám színű Szivárvány Csillámpor (ismertebb nevükön Cukorpor) termékekkel és pompázzanak körmeid a szivárvány összes színében! A Moonbasa tavaszi kínálatában a csillámpor is főszerepet kap és elragadó díszítési ötletekkel is megspékeljük a hangulatot.

Hogyan lehet egy Szivárvány csillámpor elegáns, hogyan válik bájossá, és lehet-e valahogyan visszafogott? Ezt járjuk most körbe és mielőtt belefognál az alkotásba, az újdonságainkat is figyelmedbe ajánljuk, amikből a szalonba, vagy a házi szépségszalonodba is beszerezheted a kedvenceidet!


 

Született hercegnők, figyelem!

Nem akarjuk elbagatellizálni a témát, mégis megkerülhetetlen a csillámpor és a gyermeki izgalom, a Disney hercegnők bűvkörének összefüggése. A jó idő és a közelgő tavasz közepén jellemző melegebb időjárás indokolttá teszi a vidám és energikus színek viselését. Ha eddig nem próbáltad, mostanában pedig keveset jársz el otthonról, akkor nyugodtan tesztelhetsz egy-két új stílust is, hiszen maximum a családod, vagy barátid bírálatának teszed ki magad.


Egy igazi Disney hercegnő manikűr csupa csillám, cukorpor. Az alapozó lakk után egy alapszínt is választhatsz, majd ebbe kell beledolgozni a szivárvány színeiben pompázó csillámport. Ezt különböző segédeszközök, kiegészítők használatával, vagy egyszerű szórással és lapogatással is megteheted, de figyelj oda, hogy megfelelő legyen a tapadás, és egy fedőlakk is erősítse a hatást.


Cukorhatású neon csillámporok díszítésként

Ha a visszafogottabb hatást keresed, akkor is megfelelő lehet számodra a cukorhatású neon csillámpor. A hangsúly a mértéken, a színösszeállításon van. Például egy elütő színnel egy-egy körömhöz csodás díszítést készíthetsz ezzel az alapanyaggal. Másrészt használhatsz akár nagyobb mennyiségben is az alaphoz színben közel álló csillámot a fények és árnyékok kiemeléséhez. Óvatos ecsetvonásokkal kontúrokat is rajzolhatsz, így könnyebb lesz meghatározni a motívumot.


 

Bájos hatás csillámporral

Ha a bájos, de mégis elegáns hatás elérését célzod meg, akkor tökéletes választás lehet a klasszikus virágminta, vagy akár finom, nonfiguratív mintázat. Ha például a virágok közepét, a polleneket, vagy a szirmok széleit emeled csak ki csillámmal, akkor máris feldobod az összhatást. A levelekre harmatcseppet, a madaraknak, nyusziknak csillogó szemeket, a kitalált motívumoknak fényt adhatsz ezzel a módszerrel.Ha kedvet kapsz a díszítéshez, manikűrözéshez, akkor a termékelírásokban, a közösségi oldalainkon, a videóink között győződj meg arról, hogy biztos vagy magadban, rendelkezel megfelelő felszereléssel és a biztonsági, illetve higiéniai követelményeknek is eleget teszel. A szép manikűr és pedikűr az egészséges körmöknél és bőrnél kezdődik, így hát ne spórold le az előkészületeket és az ápolást. Ha igazán tartós eredményre vágysz, akkor a gél lakkokkal szerencséd van!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}